В окупованому Криму відкрився кінотеатр, власником якого називають ТОВ "Меркурій", підконтрольне Людмилі Янукович, колишній дружині президента України.

Про це проросійський журналіст Сергій Степанов пише в Facebook.

Стверджується, що до кінотетатра Людмила Янукович відкрила два магазини санкційних товарів.

Про один з них написав український блогер під ніком Vikas Ogi:

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"…Він дуже популярний серед місцевого істеблішменту, особливо серед кремлівських виконавців, які приїхали з весни 2014-го. Люблять його і «донецькі» біло-блакитні управлінці, які втекли, і їх оформлення. Серед шедеврів власної кухні магазину є, наприклад, "нутрія, запечена в яблучному маринаді".

Кінотеатр "Мир кино" був відкритий в кінці 2018 року. На табличці всередині будівлі зазначено: "Модернізація кінозалу була проведена за підтримки Міністерства культури Російської Федерації та Фонду кіно".

Магазини ТОВ "Меркурій" у Криму вже неодноразово "ловили" на продажу товарів, які в Росії підпадають під санкції.

Екс-дружина Януковича також володіє у Криму кількома магазинами елітних продуктів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Можливо, обіцянка неприєднання до альянсів від України могло б спрацювати, щоб тим часом була можливість зміцнити власний військовий потенціал Києва для забезпечення своєї територіальної цілісності. Можливо, це може дати Росії стимул припинити вбивства і чинити тиск на сепаратистів", - припустили ЗМІ США, не виключивши, що екс-президент Віктор Янукович також міг би зробити заяву, наприклад, запропонувати сепаратистам співпрацювати з міжнародним співтовариством і покласти край конфлікту.

Як повідомляв портал "Знай.uа" внучка відомого карпатського мага, мольфара Нечая, якого також називають останнім мольфаром Карпат розповіла про те, яке майбутнє чекає Україну.
"Знай.uа" писав, що Зеленський визнає, що багато українські артисти продовжують виступати в Росії навіть після її агресії проти нашої країни та окупації Криму.