Сьогодні для нинішньої влади став нормою булінг або цькування в соціальних мережах журналістів та громадських діячів, які не сприймають політики Порошенка. Найогидніше, що «бійці ботоферми», які поряд з постами про мову і віру травлять також і відомих журналістів добірним російським матом! Переконаний, що варто запропонувати спільно боротися з провладним булінгом незалежної журналістики.

Але фанати влади у своєму нездоровому прагненні вислужитись не зупинились на боротьбі з інакодумцями. Нині модна кампанія прославляння «заслуг» Порошенка – то він «зробив більше, ніж всі очільники європейських країн в сучасній історії», то його потрібно канонізувати як новітнього святого чи вписати в історії в один ряд з Володимиром Великим та Іваном Мазепою.

Між іншим, порівняння діючого президента з Київським князем Володимиром та гетьманом Мазепою символічне. Адже відомо, що Володимир Великий пройшов шлях від великого грішника до праведника, а гетьман Мазепа уславився вкладанням власних коштів в українську культуру, архітектуру, видавництво. Залишилося йому не багато – скористатися досвідом своїх попередників.

Отож, стиль так званих «порохоботів», які оперують образами, фейками і маразматичною похвалою радше підвищують рейтинг недовіри, а ніж створюють позитивний імідж президенту.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще