Надія Савченко продовжує як депутат отримувати належні їй гроші, перердает УНН.

В якості відшкодування витрат народному депутату Савченко продовжували виплачувати кошти. Таких відшкодувань вона отримала на суму 400 тис. грн відшкодувань.

"Для відшкодування витрат, пов'язаних з виконанням депутатських повноважень, у відповідності з частиною четвертою статті 32 закону України "Про статус народного депутата України" виплачено кошти на суму 422 880,00 гривень", - йдеться в повідомленні.

Виходить, що в період з січня по грудень 2018 2018 року депутат Савченко щомісяця на відшкодування витрат отримувала по 35 240 грн з державного бюджету.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Наголошується, що зарплату Надія Савченко отримувала лише три місяці: у січні, лютому, березні. так, за січень вона отримала 33 561,90 грн, за лютий - 35 240,00 грн, за березень - 15 018,96 грн.

"Згідно з табелями обліку відпрацьованого часу народними депутатами України - членами Комітету з питань національної безпеки і оборони народному депутату України Савченко Н.В. проведено нарахування заробітної плати", - зазначили в апараті ВРУ.

З квітня і до кінця 2018 року заробітну плату Надії Савченко не виплачували.

Нагадаємо, Верховна Рада 22 березня минулого року позбавила Савченко депутатської недоторканності. Також колеги-депутати дозволили її заарештувати. У той же день Савченко затримали співробітники СБУ.

Нагадаємо, Савченко віщає з СІЗО: українські гниди ще лицемернее, ніж московські воші

Народний депутат Надія Савченко, яка звинувачується в підготовці теракту у Верховній Раді, з СІЗО розповіла, як тримається в ув'язненні і яке майбутнє бачить для України.

Як повідомляв Знай. ua, Кашпіровський сходив на побачення до Савченко: озвучено тривожне передбачення, обійшлося без енурезу. За словами психотерапевта, що наступним президентом України стане жінка-воїн.

Знай. ua писав, що Савченко і отримали Рубан строк, суд здався під натиском СБУ і прокуратури. Підозрювані у терористичних задумах, а також їхні адвокати зобов'язані завершити роботи з матеріалами справи до 20 січня.