Народний депутат України Сергій Шахов оцінив ті зміни, які відбулися за час дії воєнного стану. Про це він повідомив в ефірі політичного ток-шоу на одному з українських телеканалів.

Сергій Шахов підкреслив, що за місяць нічого не могло змінитися.

"Але є певні сторони цього моменту і нормальні, які як холодний душ облили українську армію і мобілізували – перше. Друге: мобілізували в парламенті народних обранців, хоча багато бігав, саме за вибори боролися. Ніхто тоді не думав про державу, ніхто тоді не думав про людей, вони думали тільки про вибори", – сказав нардеп.

Також він додав, що серед тих змін, які відчули українці – це подорожчання продуктового кошика на 20%, а також підняття цін на тепло до 50-60% в деяких містах.

"Де люди заборгували – їм відключають опалення. Законопроект, який подавав "Наш край" №7408 або проект постанови №8376 про заборону відключення сьогодні газу для населення і для комунальних підприємств – цього не відбувається. Відключають садки, відключають школи, відключають практично райони в містах", – зазначив Шахов.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Більш того, він додав, що НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг) практично підняла електроенергію для комунальних підприємств до 5 гривень.

"Це практично з кожної людини стягується мзда, щоб наповнити свій бюджет. І знову таки, вони хочуть його пограбувати. Ці чиновники, це Кабінет міністрів, який давно треба було розігнати", – заявив Сергій Шахов.

Також він додав, що відчув проблеми людей в своєму Сєвєродонецькому окрузі Луганської області.

"Реально люди не бачать ні влади нікого, їм хочеться виживати. Людям просто хочеться виживати, не жити", – підкреслив Сергій Шахов.

Дивіться: Кабінет міністрів повинен піти у відставку, - Сергій Шахов

Нагадаємо, Сергій Шахов прокоментував становище української церкви. Як повідомляв "Знай.ua", Шахов привітав Україну з Різдвом Христовим. Також "Знай.ua" , Шахов побажав українцям найголовнішого в новому році.