Український шоумен і кандидат у президенти Володимир Зеленський поділився своїм баченням щодо кар'єри політика і артиста.

За його словами, він ніколи не любив заборони. Також комік переконаний, що артистів з політиками порівнювати не можна. Про це він розповів в інтерв'ю одному із зарубіжних європейських видань, передає politeka.net.

"Я завжди був проти заборон. А тим більше мені не подобається, що політика заборон торкнулася артистів. Це дурість!" - сказав актор.

Крім того Зеленсьикй переконаний, що як тільки артист пішов у політику, перестає бути артистом.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Це політик, який може співати, зніматися в кіно, грати в театрі і т.д. Це вже інша категорія", - сказав він.

Зеленський також розповів, що думає з приводу російського артиста і режисера Микити Михалкова.

"По-моєму, політик. Ніхто не сперечається про його акторські таланти - "Я крокую по Москві", "Свій серед чужих". Але сьогодні він політик, чиї політичні погляди по Україні не збігаються з тими, що розділяють люди в нашій країні. Відповідно і його акторські роботи вже болісно сприймаються в Україні", - сказав Зеленський.

Він також переконаний, що як тільки артист перетворюється в політика, до нього можуть застосовуватися санкції.

"Які? Я завжди вважав, що найстрашніша санкція для артиста - коли він вийшов на сцену і побачив, що люди на нього не прийшли. Що може бути сильніше? Але є ще такий момент, як законодавче порушення. Якщо артист порушив закон України - з приводу Криму - тут вже нічого не поробиш. Закон може подобатися або не подобатися, але не виконувати його не можна. А якщо вже ти приймаєш рішення, що йде врозріз з законом - їдеш до Криму і кажеш там, нарешті Кримнаш - ти прекрасно розумієш, чим все закінчиться. Ти зробив свій вибір, і інша сторона має право зробити свій вибір", - додав він.

Нагадаємо, Зеленський зачитав передвиборну програму: основні плани слуги народу з "Кварталу 95".

Як повідомляв "Знай.uа", Зеленський утер носа всім чиновникам і показав,яким має бути президент.

Також портал "Знай.uа" писав політологи оцінили шанси Зеленського на виборах.