Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денисова розмовляла з російським омбудсменом Тетяною Москальковою. Вона дізналася, в яких умовах зараз перебуває кримський татарин, інвалід першої групи Едем Бекіров. Він має низку захворювань.

Про це Денисова повідомила в неділю, 13 січня.

"За словами російського омбудсмена, хворий на діабет Едем Бекіров має експрес-прилади для вимірювання рівня цукру в крові безпосередньо в камері, а також забезпечений всім необхідним", - пояснила Денисова.

Москалькова надала довідку про те, що до Бекірову в Сімферопольське СІЗО нещодавно навідувалися представники громадської спостережної комісії Криму.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Вони повідомили, що Едему Бекірова утримують в чистій камері, разом з ним знаходиться ще один затриманий, який надає йому допомогу, коли це потрібно. Передачі від рідних, за їх словами, він отримує", - написала український омбудсмен.

Знову говорила з Уповноваженим з прав людини в РФ Тетяною Москальковою. Після нашої останньої розмови, вона дізналася у...

Geplaatst door Людмила Денісова op Zondag 13 januari 2019

Москалькова поговорила з "керівником" Федеральної служби виконання покарань у Криму і він пообіцяв, що в понеділок (14 січня) Едему Бекірова відвезуть в лікарню для проведення необхідних медичних досліджень, а також нададуть всю необхідну медичну допомогу.

Нагадаємо, адвокат розповів, як український політв'язень страждає в катівнях російської в'язниці: Вся ця справа — п'ять років суцільної підлості, брехні і болю.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Український юрист повторить долю Сенцова: безглузді звинувачення без шансу на адвоката

Також Знай.uа" писав про те, що Справа "кримських диверсантів": заарештовані українці надали докази злочину ФСБ, тотальна фальсифікація