Нещодавно автор та актор Студії "Квартал 95", а віднедавна – кандидат у президенти України, Володимир Зеленський оприлюднив перший "ескіз" своєї передвиборчої програми.

Гуморист відкрито зізнався, що повноцінного плану у нього та його команди поки що немає, і звернувся з проханням до прихильників порадити йому, що потрібно змінити у державі в першу чергу.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Більшість читачів попросили знизити комуналку, податки, скоротити кількість чиновників, зупинити медичну реформу та реформу освіти, підвищити зарплати і закінчити війну. Деякі просили повернення смертної кари – втім, не уточнили чиї прізвища зі списку влади минулих років мають на увазі.

Інші хотіли статусу ядерної держави і "впровадити модель Швейцарії в Україні".

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Багато хто відзначив, що у президента немає повноважень, щоб виконати такі вимоги. Були і більш особисті прохання, наприклад, блогер Олексій Дурнєв попросив більше комедій про побачення. Попросили смішних жартів в "Кварталі 95".

Цікаво, що у першому натяку на програму, Зеленський також говорить про такі ключові питання, як боротьба із корупцією, люстрація та підвищення економічного рівня країни.

Чи включить гуморист прохання українців до остаточної редакції офіційного документу, він поки що не пояснив.

Дивіться: "Я іду в президенти України", - Володимир Зеленський

Нагадаємо, Притула позмагається із Зеленським у жанрі кіно.Як повідомляв "Знай.ua", у мережі порівняли передвиборчу кампанію Зеленського із серіалом "Слуга народу". Також "Знай.ua", у Зеленського вперше розповіли про стосунки з Коломойським.