Український комік і актор випустив на своєму Youtube-каналі відео "Новорічне привітання кандидата в президенти Петра Бампера 2019 (18+)", в якому повідомив, що теж готовий взяти участь у виборчій кампанії.

Олексій Супрун (акторський псевдонім - Петро Бампер) – колишній гравець команди КВК із Бердянська, учасник телевізійних гумористичних проектів. У відео-роликів Петра Бампера особливий колорит, створюваний максимально народним текстом, в більшості своїй з нецензурною лексикою.

Варто відзначити, що раніше Петро Бампер вже позиціонував себе як кандидат в президенти України від партії "40 років без врожаю".

Популярні новини зараз
Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Петро Бампервигаданий гумористичний персонаж українського актора Олексія Супруна. Вперше з'явився у 2009 році в скетч-шоу "Українці афігенні" на телеканалі "ICTV".

У 2016 році Петро Бампер розпочав відеоблогерську кар'єру, на своєму каналі "BAMPER TV" "народний політик" зі своїм політтехнологом Сусельдорфом викладають політично-суспільні відеоогляди, де Петро Бампер у традиційному для нього стилі виражає свою думку щодо того, що відбувається в Україні та світі.

При цьому, як зрозуміло з його відеовиступів, колишній тракторист проживає у Києві.

Дивіться: Новорічне привітання кандидата в президенти Петра Бампера 2019 (18+) (обережно, на відео присутня нецензурна лексика)

Нагадаємо, колишній керівник Служби безпеки України Ігор Смешко заявив про намір балотуватися в президенти України на виборах 2019 року. Як повідомляв "Знай.ua", президент України Петро Порошенко нагородив державними відзнаками трьох митрополитів. Також "Знай.ua", кримський маєток дружини Януковича показали у мережі.