Екс-президент України та втікач Віктор Янукович після розлучення зі своєю дружиною Людмилою Янукович влаштувався з новою любов'ю в Ростові-на-Дону. А ось його колишня дружина оселилася в Криму.

З колишнім президентом розмовляв журналіст видання Der Spiegel. Він зазначив, що Віктор Янукович зустрів його в будівлі в центрі Москви.

Екс-президент розповів, що розлучився після 45 років спільного життя і тепер проживає з сестрою своєї колишньої кухарки.

Тим часом Людмила Янукович вирішила оселитися в Криму. У Севастополі у неї є шикарний маєток.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

В донецькій квартирі на вулиці 60-річчя СРСР, де прописана Людмила Янукович, її не бачили з зими 2014 року.

Раніше повідомлялося, що в окупованому Криму відкрився кінотеатр, власником якого називають ТОВ "Меркурій", підконтрольне Людмилі Янукович, колишній дружині президента України.

Стверджується, що до кинотетатра Людмила Янукович відкрила два магазини санкционных товарів.

Про один з них написав український блогер під ніком Vikas Ogi:

"…Він дуже популярний серед місцевого істеблішменту, особливо серед кремлівських виконавців, які поприезжали з весни 2014-го. Люблять його і "донецькі" біло-блакитні управлінці, які втекли, і їх оформлення. Серед шедеврів власної кухні магазину є, наприклад, "нутрія, запечена в яблучному маринаді".

Нагадаємо, Янукович знову стане "легітимним": журналісти знайшли сенсаційні документи. Відомий утікач зможе претендувати на президентське звання.

Як повідомляв Знай. ua, дружина Януковича вирушила розважати кримчан: у мережу потрапили дивні знімки. Людмила Янукович організовує в Криму мережа розваг.

Знай. ua писав, що Янукович міг би домогтися примирення з Донбасу - ізраїльські ЗМІ. Все більше західних політиків визнають події 2013-2014 роки історичних масштабів маніпуляцією і провокацією.