Голова організації "АвтоЕвроСила" Олег Ярошевич заявив, що планує балотуватися в президенти, про що він повідомив особисто на своїй сторінці в Facebook.

У своєму повідомленні Ярошевич написав: "Я прийняв рішення балотуватися на посаду президента України як самовисуванець".

За словами голова організації, він це робить не для себе, "а саме для того, щоб змінити щось у цьому житті", і, як він вважає, має бути "зміна політичних еліт".

Крім того, Ярошевич підкреслив: "Моє рішення було суто технічним, тому що ми не довели свою правоту, не зробили те, що потрібно для всіх українців, а це - в маленькому вигляді розмитнення, ми не довели її до межі. Для того, щоб це довести до логічного завершення, потрібно мати важіль впливу".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Варто відзначити, що висувати свою кандидатуру в президенти стало модним останнім часом, що видно на прикладі ще одного коміка, який вирішив взяти участь в президентській гонці. Ним став Олексій Супрун, також відомий як Петро Бампер, який раніше виступав у КВК. Нині він знімає ролики, які стали популярними завдяки максимально народному тексту, а також великій кількості нецензурних виразів. Раніше Супрун вже позиціонував себе як кандидат у президенти від партії "40 років без врожаю".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Володимир Зеленський склав свою передвиборну програму за допомогою українців, яку нарешті представив на загал. До цього гуморист відкрито зізнався, що повноцінного плану у нього і його команди поки немає, і звернувся з проханням до прихильників порадити йому, що потрібно змінити в державі в першу чергу. Більшість читачів попросили знизити комуналку, податки, скоротити кількість чиновників, зупинити медичну реформу і реформу освіти, підвищити зарплати і закінчити війну. Деякі просили повернення смертної кари.

Як повідомляв портал "Знай.uа": рішення про участь у передвиборній гонці взяв і екс-керівник СБУ Ігор Смешко. Він заявив, що не має контактів з олігархами і не планує з ними співпрацювати.

Також "Знай.uа" писав, що український гуморист Сергій Притула попросив українців схаменутися і припинити займатися політичною агітацією на його сторінці в соціальній мережі.

Маю важливу інформацію !!!! Я прийняв рішення балатуватися на пост Президенти України як самовисуванець !! Прошу підтримати !!! Разом сила !!!

Geplaatst door Авто Евро Сила op Maandag 14 januari 2019