Популярна телеведуча Юлія Литвиненко, яка минулого року покинула телеканал "Прямий", заявила про політичні амбіції.

У інтерв'ю своєму екс-колезі Євгену Кисельову вона заявила, що не виключає ймовірності своєї участі у виборах-2019, передає mediananny.

"А чом би й ні? Хто може заборонити молодим людям, які не виїхали, які вірять в цю країну, отримали освіту в цій країні? Хто як не ми? Не можу зараз відповісти на це питання. Ще не йду. Рішення витає в повітрі. Але розповім про свою мотивацію. Справа в тому, що я близько 20 років працювала в інформації, дуже добре знайома з багатьма політиками. Багато хто з них так і не дали відповіді на важливі історичні події. Думаю, що час відповідей якраз настає. Це по-перше. По-друге, я думаю, що цей кругообіг повинен полягати в прискоренні реформ," - розповіла Литвиненко.

У свою чергу, ресурс Страна.ua, стверджує, що на виборах Литвиненко буде основною опоненткою Тимошенко. Журналісти навіть знайшли її передвиборні плакати. На них Юлія ставить питання політикам.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Найбільша їх кількість адресовано, власне, Юлії Тимошенко.

Крім того, журналістка поділилися інформацією про давні робочі відносини з Володимиром Зеленським, який заявив про намір брати участь у президентських виборах.

Євген Кисельов нагадав про її роботу на телеканалі "Інтер" та запитав, як вона тепер до нього ставить. Литвиненко відповіла, що звільнив її з каналу тодішній генпродюсер Зеленський.

"Він, прийшовши туди керівником, згорнув все виробництво. Канал так і не відродився. Фінансування було направлено на виробництво програм "95 кварталу", - розповіла журналістка.

За словами Юлії Литвиненко, на той момент вона робила на каналі три проекти: "Позаочі", "Розбір польотів" і "Люди світу".

"Потім нам пояснили, що виробництво згортається, тому що це все дорого. Це був 2012 рік. Там було кілька інвесторів, один з них їхав до Лондона - це був Валерій Хорошковський. І він, по суті, передомовився з Коломойським, якому за якихось умов передали Зеленського з "Кварталом". Така була історія, тому все згорнулося", - додала вона.

Нагадаємо, Притула і Зеленський зустрілися у несподіваному місці: вся Україна затамувала подих.