Український гуморист, засновник шоу "Вар'яти" та відомий волонтер Сергій Притула вже кілька днів поспіль тішиться зимовими краєвидами засніжених Карпат.

Разом із ним у гори відправилася практично вся велика рідня, тому сумувати часу не лишається. Особливо, коли поряд – вірний чотирилапий друг.

Як виявилося, Притула дуже любить тварин – на одному з його роликів величезний волохатий пес, граючись, "атакує" шоумена, той падає на сніг і не може перестати сміятися.

Сергій Притула
Сергій Притула

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Але той навіть не думає зупиняти гру: підбігає знову, кидається на Сергія і радісно стрибає в інший бік.

Сергій Притула
Сергій Притула

"Мені 37, йому в березні 7, але я не знаю, хто з нас більший "пес"! Правда, останніх кілька років Князю мене на землю завалити трохи легше, ніж мені його", - написав Притула в коментарі до ролику.

Дивіться: Сергій Притула показав вірного чотирилапого друга

Мені 37, йому в березні 7, але я не знаю, хто з нас більший "песа";)))))! Правда, останніх кілька років Князю мене на землю завалити трохи легше, ніж мені його;))).

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Dinsdag 8 januari 2019

Нагадаємо, Притула емоційно привітав фанатів зі святами.Як повідомляв "Знай.ua", Притула записав кумедну пародію на Зеленського. Також "Знай.ua" , українці назвали головного конкурента Порошенка та Зеленського.