Більшість українських зірок практично одразу з новорічних корпоративів полетіли відпочивати у теплі країни – традиційна практика: зібрати грошенят, поки інші відпочивають. Виключенням з цього величезного переліку став відомий гуморист та волонтер, засновник і ведучий шоу "Вар'яти" Сергій Притула.

Він відправився підкорювати вершини у наймальовничішому куточку нашої держави – Карпатах:

"10 років тому ми розпочинали цю традицію (проводити час разом між Новим Роком і Різдвом у Карпатах) із 4-х сімей друзів і невеликого будиночку в Карпатах. Цьогоріч нас було 39 чоловік, ми зайняли 55% готелю і 70% дорослих приходились один одному кумами. Форель ловилася, на лижах/бордах/снігоходах возилися, у лазні парилися, за кубок "Відбита дупа 2019" боролися. Гори, хороша погода та найкраща компанія - ось запорука чудового настрою з яким ми приїхали до мами в Збараж на Різдво! Камін горить, кутя на столі, чекаємо на колядників! Усім веселих Свят! З Різдвом! Христос Народився!!!", - написав Притула у своєму Facebook, додавши фото із родиною.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

До слова, не так давно Притула, аби не відставати від загального ажіотажу стосовно Володимира Зеленського та його президентських амбіцій, записав кумедну пародію – він уявив, ніби сам балотується і звернувся жартома у такій ролі до українців. В коментарях такий крок оцінили позитивно: землякам іронія сподобалася.

Дивіться: Сергій Притула зняв пародію на новорічне звернення Зеленського

Нагадаємо, українцям показали головного конкурента Зеленського. Як повідомляв "Знай.ua", закарпатські коміки припустили, як буде виглядати комік Володимир Зеленський в ролі глави держави. Також "Знай.ua" писав, один з лідерів рейтингу майбутніх виборів президента України Володимир Зеленський попередив про підготовку провокації. Невідомі люди організовують "фейковую" акцію підтримки його політсили у Києві в соціальних мережах.