Закарпатські коміки припустили, як буде виглядати комік Володимир Зеленський в ролі глави держави. Відео пародія на передачу "Розсміши коміка", в якій Зеленський є членом журі, створили гумористи з "Наша файта".

Відповідне відео з'явилося в Facebook.

Ролик називається "Розсміши президента" і там були продемонстровані найбільш популярні і гучні обіцянки трьох українських політиків Юлії Тимошенко, Петра Порошенка та Віталія Кличка.

Юлія Володимирівна намагалася "розсмішити президента" своїми серйозним наміром знизити тарифи для населення.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Я обіцяю вам гарантую, що тарифи на газ і тепло для населення будуть знижені мінімум удвічі. Мінімум вдвічі!", - заявляє Тимошенко в ролику.

розсмішив Зеленського таку обіцянку. Другу спробу розсмішити коміка зробив Віталій Кличко.

"Зміни почнуться з Києва", - сухо заявив мер Києва.

Після цих слів, по ролику, Зеленський схопився за голову. І розсміявся.

Останнім персонажем "політичного" ролика передвиборних обіцянок став Петро Порошенко. Його обіцянки викликали сміх не тільки у Зеленського, але і у всього залу.

Якщо Зеленський стане президентом😆😎 #нашафайта

Geplaatst door Pasha Mandzich op Vrijdag 4 januari 2019

Раніше повідомлялося, що відомий гуморист зі студії "Квартал 95" Євген Кошовий під час візиту на Закарпаття взяв участь у шоу блогерши і гумористки Лери Мандзюк.

Головне завдання для артиста було відгадати кумедні слова із закарпатського діалекту. Для відомого "кварталівця" Кошового влаштували тест на розуміння закарпатського діалекту. Курйозне відео опублікували на Youtube-каналі Лери.

Нагадаємо, Порошенко Тимошенко і Кличко “взяли участь” в шоу “Розсміши коміка”: Зеленський оцінив. країнців показали свою версію президентства Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Кличко прийняли бюджет-2019: втомленим киянам пообіцяли "суперпокращення". У Києві прийняли бюджет з капітальними витратами на 13,5 млрд грн.

Знай. ua писав, що Зеленський надихнув Притулу: я йду. Слідом за Зеленським, Сергій Притула зробив свою заяву.