Новорічна ніч розділила українців на три табори – одні радіють заяві Зеленського, інші кажуть – краще залишити при владі Порошенка, треті взагалі кличуть на допомогу Вакарчука.

Нещодавно у мережі блогер під ніком Mason Lemberg показав зовсім іншого ймовірного кандидата, який, на його думку, складе гідну конкуренцію всім перерахованим вище. Мова йде про гумориста та волонтера Сергія Притулу.

"Ви, друзі мої, самі породжували ці істерики. Я не бачив постів живих фанатів Зеленського. Отже ви апелюєте методичці. І ви можете написати хоч 1001 пост з поясненням чому він не Рейган, але ви не переконаєте радіо, яке транслює одну і ту ж мелодію на повторі. Вже не кажучи про те, що їхня методичка про шута повністю розбивається одним іменем: Сергій Притула. Успішний актор, продюсер, родом з провінції, який сам всього добився? - Сергій Притула! А ще Сергію Притулі ніхто не дорікне, що він клоун і шут. А ще Сергієм Притулою не стоять олігархи і ніхто не розміщує його бордів на 500 мільйонів гривень. А ще Сергій Притула не вибачається перед Кадировим. А ще Сергій Притула не називає Україну повією. А ще Сергій Притула реально допомагає армії вже 5 років. А ще Сергій Притула не торгує з Кремлем", - написав він.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

До речі, Сергію Притулі неодноразово пропонували стати на бік тієї чи іншої політичної партії, але він постійно відмовлявся.

Аргументував це тим, що не хоче зіпсувати свою репутацію і може зробити значно більше для України "в тилу".

З початку російської агресії на Донбасі він забезпечує наших військових всім необхідним, а рідний брат гумориста також захищав державу в АТО.

Дивіться: інтерв'ю з Сергієм Притулою

Нагадаємо, Притула оригінально привітав українців з Новим роком. Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський закликає українців до своєї команди. Також "Знай.ua" писав, розсекречено коханого Лесі Нікітюк.