Телеведучий і шоумен Сергій Притула розсмішив мережу, потроливши свого колегу – коміка Володимира Зеленського, який зібрався в президенти. На своїй сторінці у Facebook Притула виклав відеоролик, де спародіював звернення Зеленського до народу України. У зверненні Зеленського той офіційно заявляє, що збирається балотуватися в президенти. Притула, щоб всім було все зрозуміло, використав схожий стиль мови і з таким самим урочистим виглядом заявив, що разом зі своєю командою йде у відпустку. Відео миттєво набрало масу лайків, коментарів та репостів – жарт вдався.

Моя офіційна заява!!!

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Donderdag 3 januari 2019

Новина про наміри Володимира Зеленського стати Президентом України підірвала мережу в новорічну ніч 31 грудня 2018 року. Його звернення до українців із заявою про балотування транслювалося на телеканалі 1+1, а також він опублікував на сторінці в Instagram.

Український шоумен Сергій Притула вирішив посміятися з колеги і записав веселе відеозвернення до своїх шанувальників у подібному стилі. Він опублікував ролик на своїй офіційній сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

“Шановні українці! Ось і прийшов Новий 2019 рік, з яким я вас сердечно вітаю. Новий рік ознаменувався тим, що всі балотуються в кандидати в Президенти. Тисячі з вас писали мені "Сергію, йди" і сьогодні я хочу пообіцяти вам відразу виконати те, що обіцяю. Я обіцяю вам – я і моя команда, ми йдемо у відпустку. До зустрічі після Хрещення” – говорилося у відео Сергія Притули.

Нагадаємо, Зеленський закликає українців в свою команду: давайте зробимо це разом.

Шоумен і продюсер Володимир Зеленський після заяви про рішення балотуватися в президенти України оголосив про те, що набирає людей у свою команду.

Відповідне відео він опублікував на своїй сторінці в Facebook, озвучивши вимоги до майбутніх членам своєї команди.

"Я вірю, що змінити країну можна тільки разом з тобою. Не стій осторонь - приєднуйся до моєї команді. Не важливі твій стать, релігія, освіта, мова, на якому ти говориш. Важливо: ти ніколи не був у політиці, і поки що це - найголовніше", - заявив Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський став на захист російськомовних українців.

Як раніше повідомляв Знай.uа, у мережі порівняли гумор Зеленського і Притули.

"Знай.uа" писав, Зеленський розповів про смерть колеги в ДТП.