Народний депутат Сергій Шахов розповів, що буде з Україною після президентських виборів. Про це депутат від партії “Наш край” заявив в ефірі українського телеканал Наш.

Парламентарій закликав українців прийти на вибори, щоб “відстояти своє право на життя”.

“Кожне голосування – мінус в скарбничку старим елітам. Потрібна нова еліта сьогодні, потрібне перезавантаження. Що стосується парламентсько-президентської республіки, дійсно, сьогодні Парламент – вирішальна ланка. Але кожен президент хоче натягнути на себе побільше влади, щоб вирішувати якісь питання” , – заявив він.

Шахов також в якості успішного прикладу згадав ситуацію в Вірменії, де новим прем’єр-міністром країни став Нікол Пашинян.

“Перезавантаження повністю влади і наведення порядку за два тижні. Ні за рік, ні за два, ні за три. Те, що станеться на президентських виборах 31 березня, буде показниками для майбутньої перезавантаження парламенту. Сьогодні те, що діється в парламенті, ні в які ворота не вписується. було-було, але такого парламенту ще не було .. Сьогодні потрібно працювати. Під час війни, а вона йде 5 років, жодної відпустки не повинно бути “, – зазначив Шахов.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Дивіться: Кабмін повинен піти у відставку, - Сергій Шахов

Нагадаємо, Шахов звернувся до політиків, які піаряться на Томосі.

Як повідомляв "Знай.ua", Шахов оцінив наслідки воєнного стану. Також "Знай.ua", Шахов пояснив наслідки імпорту до України російських хімдобрив.