Актор Студії "Квартал 95" Євген Кошовий різко розкритикував українських політиків за те, що на його думку вони обкрадають країну і народ, не створюють нормальних умов для життя в державі, а тільки "кричать про демократію".

Гуморист запевнив, що йому байдуже на провладних чиновників "зверху", які телефонують в "Квартал 95" і просять не давати такі гострі жарти про них.

"Да пішли вони в ж * пу. А чому їм народ телефонує і каже: “Хлопці, ну не треба, будь ласка”. А вони роблять те ж саме. Обкрадають народ і підвищують тарифи. Що вони хочуть зробити, що вони хочуть довести, я не розумію", – пояснив Кошовий.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"У когось голова є, а комусь голову відбило бабло. Ось так просто впала велика монета на голову, і просто його поховала повністю – ось так з землею він повністю закопаний. Потім підняло кудись – і ось він там сидить, десь в своєму світі, і думає що він має рацію", - додав гуморист.

Шоумент зауважив, що в той час, як люди заробляють гроші своєю працею, то політики їх крадуть у свого ж народу.

"Кради у своїх же, у таких як ти, не треба красти у народу, ти ж кричиш, що ти за народ. Ти кричиш, що у тебе в країні демократія, кожен з них кричить. Ну так дай демократію", – обурився він.

Крім того, Євген Кошовий навів приклад того, що пенсіонери, які живуть закордоном, можуть собі дозволити "злітати з Лос-Анджелеса в Мельбурн, щоб просто погуляти". У той же час, українці похилого віку не мають такої можливості.

"Вони хваляться, що у нас більше пенсіонерів, тоді ви зробіть пенсіонерів нормальними пенсіонерами і тоді буде все добре", – підсумував він.

Дивіться: інтерв'ю з Кошовим

Нагадаємо, народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Олексій Гончаренко нещодавно з'явився в костюмі клоуна у прямому ефірі одного з телеканалів.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський і "Квартал 95" зробили подарунок Кошовому. Також "Знай.ua" писав, мама Зеленського розповіла про "мурашник" Кварталу 95 та дитячі захоплення слуги народу.