Популярність Володимира Путіна в РФ падає, а в російському суспільстві існує дві серйозні тенденції, які можуть привести до падіння його режиму.

Про це повідомляє "Хвиля".

Зокрема, Андрій Піонтковський розповів, що рейтинг нинішнього очільника Кремля постійно падає. Адже від самого початку свого президентства Путін створював для себе образ головного розвідника та чекіста, проте останнім часом його образ повністю розпався.

"По-перше, обвал популярності Путіна - я називаю це "смерть путінського міфу". Він же як прийшов до влади: мовляв, є чудовий офіцер спецслужб, який захистить нас усіх від терористів, які підривають нас в наших же будинках. Потім цей міф перезавантажувався: була боротьба з олігархами, а з 2014 року - збирання російських земель і так далі. А зараз цей міф звалився. Вже нічим не обдурити людей, та так звана путінська популярність може тільки зменшуватися", - зазначає експерт.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Крім того Піонтковський відзначив, що все більше росіян зрозуміли, що мілітариська позиція Кремля відносно країн Заходу не приведе до позитивних наслідків.

"Другий дуже позитивний показник - зростає кількість людей, які виступають проти антизахідної імперської мілітаристської зовнішньої політики. Зараз, наскільки я знаю, вже 65 відсотків проти цієї політики. З одного боку, це несподівані результати, які свідчать про те, що колесо історії рухається в правильному напрямку", додав експерт.

Більше того він розповів, що своїми останніми ходами на міжнародній арені очільник Кремля загнав себе у глухий кут. При цьому він пробує знайти вихід і з цього положення проте і це стане цілковитим провалом. Адже за твердженням політологів Путін націлився на анексію Білорусі.

"З іншого боку, Путін зараз нагадує загнаного в кут щура, яка найбільш небезпечна. Чи не знайде Путін вихід із ситуації в який-небудь нової військової авантюри? Ось зараз він дуже зацікавився Білоруссю. Можливий розрахунок на те, що анексія Білорусі зробить його популярним в Росії. Але я можу точно сказати, що це помилковий розрахунок", - резюмував політолог.

Нагадаємо, Порошенка та Януковича порівняли одним фото.

Як повідомляв "Знай.ua", у Сербії розкрили деталі замаху на путіна, це був сюрприз.

Також "Знай.ua" писав, що Facebook зачистили від ворогів України.

Білоруський журналіст пояснив плани Путіна на Білорусь