Зірці "Кварталу 95" Володимиру Зеленському 25 січня виповнюється 41 рік. Не так давно партія "Слуга народу" офіційно висунула його кандидатом у президенти України. Натякали навіть, що реєстрація в ЦВК може бути приурочена до його свята.

Колеги та однокласники дали йому кілька важливих порад і попередили про можливі наслідки політичної кар'єри.

Аліна Фіалка-Смаль (колега)

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Аліна спілкувалася із Зеленським з 1994 по 1997 роки, тоді ще працював в Кривому Розі працював молодіжний театр Галини Костенко, там вони влаштовували творчі збори, зазначила Аліна в коментарі "КП".

Гумористична Студія "Квартал 95"
Гумористична Студія "Квартал 95"

"Хочу сказати, що Вова дуже відрізнявся від хлопчиків, тому що був якийсь інтелігентно-спокійний. Якась окрема людяна інтелігентна порода. До речі, прикмета: якщо мені сниться Зеленський, у мене завжди хороший день. Це дивно, але - працює! Президентом він стати може. Але я за нього дуже переживаю - щоб не застрелили, як Кеннеді. Володимир дуже порядна. І влада його, думаю, не зламала б. А якщо в моїй присутності хтось починає говорити "ось клоун йде на вибори", я одразу припиняю розмову".

Тетяна Маслова (однокласниця)

Вони познайомилися у 10 класі, Тетяна грала на фортепіано, її попросили робити музичний супровід номерів, а згодом долучилася до театру мініатюр "Безпритульний":

Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95" та "Ліги сміху")
Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95" та "Ліги сміху")

"Вова тоді зрозумів, що це все не так далеко від нього, як здається. Що зірки можуть бути набагато ближче і все можна зробити в реальному житті. Особисто я чекаю від Зеленського, що щось буде робитися для наших міст і вулиць, що закінчиться ця розруха. Ви ж бачили, що у нас темрява вечорами, вулиці не освітлюються, дороги погані, лікарні жахливі. За містом просто ніхто не стежить. Дуже хочеться, щоб його привели в порядок. Вова говорив, що любить своє рідне місто - я впевнена, він зробить все, щоб екологія у нас стала краще, щоб Кривий Ріг став знову красивим. І навіть, може бути, побудує тут другий Голлівуд! Два роки тому у нас була зустріч однокласників, Володя дуже багато приділив тоді нам всім уваги. Сам залишався скромним, більше розпитував, як склалося життя кожного з нас".

Дивіться: Україна не продається, Володимир Зеленський

Іван Копайгора (професор, діючий викладач Криворізького економічного інституту)

Те, що Зеленський став відомим, вважає професор, виключного його особиста заслуга. Саме Володимир не раз просив викладача про поради, і ніколи не пропускав пари, хоча грав у виставах та виступав у театрі:

Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95")
Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95")

"У нас в інституті працює його батько. За п'ять років він жодного разу не просив, мовляв, "Іван Данилович, допоможіть, посприяйте". Вони їздили на гастролі, багато виступали, але, коли починалася сесія - заліки або іспити, Зеленський приходив і відпрацьовував всі. У Римі було правило: "Благо народу - вищий закон". А у нас-то його немає. І народ - на останньому місці. Але хтось повинен це все змінити. Старі будуть пристосовуватися, у них вже дороги натоптані. А Зеленський - молодий. Я йому бажаю, щоб він став президентом. Повинна прийти молодь з новими ідеями, з новим мисленням. Я голосувати піду обов'язково - вирішується адже доля України. Я чекаю від нього кардинальних змін".

Дивіться: "Ми працюємо і живемо в Україні" (Зеленський)

Дивіться: Зеленський "агітує" на шоу "Квартал 95"

Нагадаємо, прихильник Порошенка розповів, що думає про наміри Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський зізнався, яку ціну заплатив за політику. Також "Знай.ua" писав, Зеленський завдав удару Пшонці і Януковичу.