Мільйони українців з нетерпінням чекають перемоги Тимошенко на президентських виборах. Але ці ж мільйони не розуміють, що Тимошенко - це і є Порошенко.

Вся її політична кар'єра – це сім п'ятниць на тиждень. В її команді чудово вживалися Турчинов і Портнов, Пашинський і Луцький, Ляшко і Яценюк. І взагалі, вся команда Тимошенко – це сьогоднішня команда Порошенка.

Таку думку в програмі "Не Добрий вечір" висловив її телеведучий Ігор Лесєв, пише Рoliteka.

На його переконання, Юлія Тимошенко вже навесні цього року стане новим президентом України.

"При цьому це навіть не заслуга Юлії Володимирівни. Тимошенко за великим рахунком взагалі нічого не робить. Ні креативу, ні викривань, не влаштовує шоу. Її бордами не завішані дороги і міста. Її ролики поки ще не заполонили екрани ТБ. Тимошенко просто тихо сидить на хвості та іноді огризається на випади у свій бік. Ось і вся її передвиборча кампанія", – заявив Лесєв.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За його словами, високий рейтинг Тимошенко – це результат шаленої роботи оточення президента Петра Порошенка.

"Президент світської держави в 21 столітті колесить по селах України і показує релігійний згорток. Ще раз. Людина займає найвідповідальнішу посаду в країні. Він не сидить на робочому місці. Не проводить робочі наради. Він їздить по містах і демонструє релігійного характеру папір".

Лесєв також стверджує, що "порохоботство" відштовхує від президента тисячі людей.

"І це питання не етики. Це суто комерційне питання. Людина платить ідіотам гроші за бездарну рекламу самого себе, яка за підсумком працює проти президента", – додав ведучий програми.

Також Лесєв відгукнувся і про програму ймовірної наступниці президента Юлії Тимошенко, яка називається "Новий курс".

"Це захоплююче розписане фентезі з купою новомодних слів", – заявив Лесєв, натякаючи, що це обман, який не втілиться в реальність.

Нагадаємо, днями в українському медіапросторі спливла заява лідерки "Батьківщини" Юлії Тимошенко про те, що у другому турі президентських виборів вона переможе чинного главу держави Петра Порошенка.
Метою цієї заяви є зниження шансів Володимира Зеленського на потрапляння до другого туру, адже Тимошенко, згідно соціології, програє Зеленському в другому турі, - вважає політолог Руслан Бортник.

Як повідомляв портал Знай.ua, навколо можливого президентства коміка Володимира Зеленского з кожним днем піднімається все більше галасу.

Також Знай.ua писав, у мережі розгорілися справжні словесні баталії через нове фото лідерки "Батьківщини" Юлії Тимошенко, яка збирається брати участь у виборах на пост глави держави.