Інформація про бізнес Зеленського у Росії спантеличила українців, однак кандидат у президенти швидко продемонстрував тверду позицію з цього питання.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

У повідомленні сказано, що Володимир Зеленський вийшов зі складу кіпрської компанії Green Family LTD, якій належить російська кінокомпанія "Ґрін Філмз". Саме ця компанія була в центрі розслідування програми "Схеми".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Журналістам стало відомо, що ця компанія принесла власнику прибуток у 13 мільонів доларів. У Зеленського ж пояснювали, що ці гроші є авторськими відрахуваннями за зняті до початку воєнних дій стрічки.

"28 років наші політики щось обіцяють, а потім обов’язково брешуть. Я не хочу бути таким, мені неприємно бути таким. Тому я пообіцяв – я зробив. І мені для цього п’ять років чекати не треба", - заявив кандидат у президенти.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Варто нагадати, що журналісти знайшли три російські компанії, які займаються виробництвом кінофільмів і телевізійних програм. Кінцевими власниками цих трьох компаній вказані Володимир Зеленський, його бізнес-партнери Андрій Яковлев, Борис і Сергій Шефіри, а також соратник бізнесмена Ігоря Коломойського Тімур Міндіч.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

У відповідь на це Володимир Зеленський заявив, що не веде бізнесу в Росії, так само як не мають його члени колективу студії. Юрист "Кварталу" Іван Баканов додав, що сенсації в цьому розслідуванні немає, бо фірма "Ґрін Філмз" отримує на території РФ так звані роялті – тобто гроші за використання продукції, авторства в тому числі і Зеленського, що була виготовлена ще до 2014 року.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Пізніше Зеленський підтвердив, що в Росії досі працює компанія, яка пов'язана з ним співвласністю, але пообіцяв вийти з неї найближчим часом.

Нагадаємо, родині Зеленського не сподобалося його рішення балотуватися у президенти.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський прокоментував свої стосунки із президентом-втікачем Віктором Януковичем.

Також Знай.ua писав про те, що у російської компанії "Грін Филмс", яка пов'язана з українським коміком, шоуменом, а нині кандидатом у президенти України Володимиром Зеленським, виявили цікаві документи.