Шоумену та кандидату у президенти Володимиру Зеленському 25 січня виповнюється 41 рік. З цієї нагоди земляки привітали його теплими словами і побажали всіляких успіхів.

У соціальних мережах знаменитість привітала творча команда Студії "Квартал 95":

"Наш двигун, наш стержень, наша фортеця, наш приклад, наш друг і вчитель! З Днем народження, Володимир Зеленський! Ми всі з тобою, і нас багато".

Так в коментарях до посту величезна кількість користувачів написали і свої побажання на честь дня народження артиста.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Володимир Зеленський, кандидат у президенти України 2019 року
Володимир Зеленський, кандидат у президенти України 2019 року

"Зеленський наш президент, я вам вірю, я дуже хочу щоб ви стали президентом і пересаджали всю стару гвардію політиків на довічно, щоб вони вам не заважали розвивати Україну, Слава Україні !!!!", "Поки ще можна без по батькові, просто Володя, з днем ​​народження! Ви на правильному шляху, успіхів і перемоги", - пишуть у коментарях.

Українці згадали й про те, що 25 січня народився легендарний артист Володимир Висоцький. Деякі з користувачів порівняли Володимира Зеленського та його покійного тезку, висловившись, що обидва гідні поваги – як артисти і як люди.

Приміром, астролог заявив, що на Володимира Зеленського чекає великий "зірковий час":

"Судячи з річного зодіаку Володимира Зеленського, на нього чекає великий "зірковий час". Він – та "темна конячка", яка може все зіпсувати іншим учасникам виборчих перегонів – Тимошенко і Порошенко, оскільки у нього є всі шанси несподівано їх "обскакати" на президентських виборах", - вважає астролог.

Дивіться: Зеленський оголосив про намір балотуватися у президенти

Дивіться: з'їзд партії Зеленського "Слуга народу"

Дивіться: "Квартал" і команда, документальний фільм

Нагадаємо, кандидат у президенти України Володимир Зеленський у своєму Instagram оприлюднив відео, як він разом із командою "Кварталу 95" зайнявся здійсненням перших обіцянок. Як повідомляв "Знай.ua", у мережі порівняли передвиборчі програми Зеленського та Вакарчука. Також "Знай.ua" писав, оприлюднено архівні знімки Зеленського та його родини.