Кандидат у президенти України Володимир Зеленський у своєму Instagram оприлюднив відео, як він разом із командою "Кварталу 95" зайнявся здійсненням перших обіцянок – принаймні, почистити сніг вийшло непогано.

Свою ініціативу Зеленський охрестив із властивим йому гумором: "лопато-challenge", і закликав усіх охочих приєднатися. Вийшла непогана альтернатива загальновідомому 10yearschallenge, але користі буде більше, ніж від публікацій фото 10-річної давнини.

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)
"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

Українцям така ідея сподобалася: кличуть приїхати на підмогу в інші райони столиці.

"Молодці хлопці", "А потім і порох приберем", "Приїздіть Жилянську почистити", "нагадує сцену зі "Слуги народу", "хоч щось роблять", - пишуть у коментарях.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Дивіться: лопато-challenge від Зеленського

Цікаво, що у серіалі "Слуга народу" головний герой Василь Голобородько навіть ставши президентом України не позбувся своїх побутових обов'язків: батько так само змушує його виносити сміття, платити за комуналку та виконувати інші доручення.

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)
"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

Як буде далі, покаже час. Але судячи з прогнозу синоптиків, скоро не тільки Зеленському, а й більшості з нас, доведеться братися за лопати.

Дивіться: Як Порошенко і депутати дивилися фільм Слуга Народу

Нагадаємо, офіційно зареєстрована політична партія "Слуга народу" в компанії свого незмінного лідера гумориста Студії "Квартал 95" Володимира Зеленського провела перший з'їзд, менш за все це нагадувало традиційні заходи такого типу.

Як повідомляв "Знай.ua", Вакарчук має намір балотуватися у президенти України. Також "Знай.ua" писав, що народні синоптики поділилися прогнозом погоди на найближчий час.