Співак Святослав Вакарчук, якого більше знають у народі як соліста групи "Океан Ельзи", розповів про свої політичні амбіції.

"Я у справі і ви дізнаєтеся найближчим часом. Я хотів би привести в українську політику як можна більше нових осіб. Влада як така мене не цікавить", - каже Святослав

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

"Те, що рухає мною в політиці, - це розчарування в зв'язку з нинішнім станом української політики. Дивитися на всі ці обличчя на білбордах навколо Києва нестерпно", - пояснює співак.

Також Вакарчук каже, що країні потрібні нові політичні лідери, але не революція.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Нам потрібні нові політичні лідери. Я не вірю в революцію, так як вони не забезпечують стійких рішень", - сказав співак.

Музикант приводить в приклад Ірландію, яка "втратила половину свого населення після картопляного голоду, але рухалася далі і зараз має ВВП на душу населення вище, ніж у метрополії".

"Ми не повинні потрапити в пастку Путіна, поставивши питання про російську агресію на вістрі президентської кампанії. Внутрішні проблеми - боротьба з корупцією і реформа судової системи повинні бути в центрі уваги", - уточнює Святослав.

Нагадаємо, Вакарчук і Зеленський визвали Порошенко на дуель: гріх відмовлятися

Політичні експерти заявляють, що Святослав Вакарчук і Володимир Зеленський володіють досить великим потенціалом для перемоги на майбутніх виборах президента України. Зірки українського шоубізу у другому турі можуть обійти чинного гаранта Петра Порошенка, і навіть Юлію Тимошенко.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Зеленський запропонував унікальний спосіб підрахунку голосів: допоможуть усі небайдужі

Кандидат у президенти Володимир Зеленський закликав демократичні політичні сили України приєднатися до онлайн-підрахунку голосів на майбутніх президентських виборах з допомогою системи e-Vybory.org.

Також Знай.ua" писав про те, що Вакарчук і Зеленський вщент рознесуть старих політиків: немає альтернативи