Керівник Судії "Квартал 95" подав документи до Центральної виборчої комісії на реєстрацію кандидатом в Президенти України.

Зробив це Зеленський не менш феєрично, ніж оголошення про наміри піти в президенти. До ЦВК шоумен завітав, як і обіцяв, 25 січня, у свій 41-й день народження, який став для нього, за словами самого Зеленського, і його днем народження, як політика.

Цього ж дня Володимир Зеленський разом з командою презентував перший випуск життя Зе!команди та самого кандидата — Зе!Президента. Це перший влоґ, який, за словами шоумена, "покаже потойбіччя політики".

" Чому 25 років поспіль ми обираємо політиків, яких зовсім не знаємо? Народ має право знати, кого він обирає Президентом України. Тому я вирішив показати нашу передвиборчу програму на-живо, відкрито. Ви побачите все: хто ми, як ми готуємо передвиборчу програму, як ми збираємо команду, як ми шукаємо гроші і, найголовніше, як стати президентом і при цьому залишитись людиною", - говорить у ролику Зеленський.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Зе!президент разом зі своєю Зе!командою має намір в подальших влоґах висвітлювати свою передвиборчу діяльність та наміри, і обіцяє робити це все прозоро. Зеленський закликав українців писати у коментарях, що їм цікаво було б побачити та про що дізнаватися в наступних випусках.

Що ж, схоже, на нас чекає цікаве шоу під назвою "Зе!Президент Слуга Народу". Особливо, якщо врахувати, як слова шоумена розходяться з ділом.

Зеленський, який, за його словами, хоче показати, як стати президентом і при цьому залишитись людиною, ще не став ним, а вже дозволяє собі ображати людей.

Нещодавно пан Зеленський показав себе зовсім з іншого боку - шоумен нахамив журналісту у відповідь на запитання про його бізнес в Росії.

Нагадаємо, Володимир Зеленський вийшов зі складу кіпрської компанії Green Family LTD, якій належить російська кінокомпанія "Ґрін Філмз". Саме ця компанія була в центрі розслідування програми "Схеми".

Журналістам стало відомо, що ця компанія принесла власнику прибуток у 13 мільонів доларів. У Зеленського ж пояснювали, що ці гроші є авторськими відрахуваннями за зняті ще до початку воєнних дій стрічки.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський оприлюднив повний текст програми "Слуги народу"

Також Знай.ua писав, хто може зайняти головні посади, в разі перемоги коміка на президентських виборах