У мережі з'явилося відео кандидата в президенти України Володимира Зеленського у фоматі VLOG. Він заявив, що хоче показати всі свої дії в онлайн-режимі.

Відеоролик опублікований на каналі "Зе!Президент". Сам Зеленський у соцмережах закликав усіх переглянути нове відео.

"Добрий ранок усім! Як стати політиком і при цьому залишитися справжньою людиною? На це все є відповіді у моєму VLOGу. Новий VLOG, який покаже потойбіччя політики України", - сказав на відео Володимир.

Він додав, що це відео не буде єдиним. Надалі каманда Володимира Зеленського також планує знімати відео про їхню роботу та викладати все в мережу.

"Ми вам покажемо все наживо: хто ми, де ми, як все виправити? Будемо намагатися це зробити", - додав актор та продюсер студії "Квартал 95".

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

#Зе!Президент! VLOG! Підписуйтесь на наш канал https://www.youtube.com/watch?v=OH1ShRMlbHI&feature=share

Geplaatst door Владимир Зеленский op Zaterdag 26 januari 2019

Відео у форматі VLOG з'явилося на Youtube у п'ятницю, 25 січня. На ньому є кадри того, як Зеленський подає документи до ЦВК та відповідає на запитаня журналістів. Також показано, як проходять наради в офісі команди Володимира Зеленського і як проходять зйомки третього сезону телесеріалу "Слуга народу". На відео також показали, як проходив з'їзд партії Зеленського та висування його кандидатури на вибори президента.

Ролик вже переглянули понад 123 тисяч користувачів мережі.

Нагадаємо, що кандидат в президенти Володимир Зеленський подав електронну декларацію за 2017 рік. Відповідні дані з'явилися в Єдиному державному реєстрі декларацій.

Як повідомляв "Знай.ua", до політичної партії Володимира Зеленського долучилося уже більше півмільйона українців. Також стало відомо про активну діяльність партії Зеленського у соцмережах. Так, Зе! у кожному регіоні країни сторили офіційні спільноти в Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, а також перезнтували влог, який показує життя Зе!команди.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленському запропонували зайняти місце Януковича у Межигір'ї.