Кандидат в президенти Володимир Зеленський подав електронну декларацію за 2017 рік.

Відповідні дані з'явилися в Єдиному державному реєстрі декларацій.

Так, відповідно до оприлюдненого документу, Зеленський володіє житловим будинком у селі Іванковичі на Київщині (353,3 кв. М), квартирою в столиці (131,9 кв. М), двома квартирами в Києві спільно з Сергієм і Борисом Шефір (453,1 кв. м), двома паркувальними місцями (20,90 і 20,70 кв. м) і земельною ділянкою (1 тис. 200 кв. м).

Дружина кандидата у президенти володіє квартирою у Лівадії на окупованій частині Криму, місце для паркування в Лівадії (16,1 кв. М), квартиру в Києві (284 кв. М), нежитлові приміщення в столиці (337, 8 кв. м) - спільна власність з Ларисою і Оленою Шефір. Також спільною власністю є нежитлові приміщення в Києві площею 305,9 кв. м. Ними Олена Зеленська володіє спільно з Сергієм Шефір.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім того Зеленський орендують в Великобританії квартиру (91,9 кв. М) вартістю 42,2 млн грн. Також Зеленський задекларував швейцарський годинник, ювелірний набір дружини та 26 торгових марок.

У декларації зазначено, що Зеленський є кінцевими бенефіціарами в 4 фірмах, зокрема "Студії Квартал-95".

Також у володінні подружжя вказані автомобілі Land Rover Range Rover вартістю 4,7 млн ​​грн і Mercedes-Benz S 500 4Matic вартістю 1,8 млн грн.

Шоумент тримає готівкою 285 тис. Дол, 220 тис. Грн і 50 тис. Євро. У банку Латвії він зберігає 417 тис. Дол, а Олена Зеленська - 8,4 тис. Дол. В українських банках лежить 1,18 млн грн, 16,8 тис. Дол. І 132 євро кандидата в президенти.

Разом з тим варто відзначити, що шоумен Володимир Зеленський заявив, що буде президентом тільки один термін.

"Відразу хочу запевнити - йду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього", - запевняє Зеленський.

Він стверджує, що не збирається "торгувати країною заради збереження влади".

"Буду чесним і відданим Україні і передам її в руки нового покоління політиків", - пообіцяв кандидат.

Першим його законопроектом буде "Про народовладдя".

"В ньому ми разом закріпимо механізм, за яким тільки народ України буде формувати основні завдання для влади через референдуми та інші форми прямої демократії", - заявляє Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський показав, як стати президентом і залишитися людиною.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський знімає нового "Слугу народу" у в'язниці.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленському запропонували зайняти місце Януковича у Межигір'ї.

"Я сам в шоці": Зеленський подав документи до ЦВК