Колишній народний депутат і кандидат у президенти України Інна Богословська образила в ефірі одної з українських програм заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Юрія Гримчака.

Це сталося 25 січня в ефірі телеканалу "Прямий".

Так, Інні Богословській не сподобалася поза заступника міністра і вона емоційно назвала його паном.

"Подивіться, як він сидить, цей пан, твою мать! Юра, та ви подивіться на себе, подивіться на людей, як вони одягнені. Ви з глузду з'їхали?", - вигукнула Богословська.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Однак Гримчак не зніяковів такому випаду в свою сторону і знайшов слова, щоб коротко, але ємко поставити на місце емоційного екс-нардепа.

"Я прошу вибачення. У 2014 році мав щастя отримати кулю на Майдані в спину. Бронежилет. Болить спина весь цей час. І сиджу я так, як мені подобається. І не треба мені розповідати. Спасибі", - пояснив Гримчак.

Раніше повідомлялося, що колишній народний депутат України Інна Богословська спробувала побити колишнього міністра транспорту і зв'язку і екс-голови Запорізької обласної держадміністрації Євгена Червоненка.

Коли Богословська почала сперечатися з Червоненком, вона сказала: "Я на базарному мовою не розмовляю".

На це Червоненко відповів, що вона так розмовляє, "коли приходить за грошима".

Після чого Богословська з криком "За якими грішми?" "підлетіла" до екс-міністра транспорту і зв'язку і намагалася вдарити його по обличчю, але той встиг підставити плече і відвести удар. Потім колишніх політиків розняли ведучі.

Нагадаємо, одіозні Богословська і Червоненко влаштували епічне місиво з криками в прямому ефірі. Обопільні образи переросли в потенційну бійку.

Як повідомляв Знай. ua, Богословська про "комплексі Тимошенко" в Раді. Вся правда про те, що приховують депутати від електорату.

Знай. ua писав, що Червоненко намагаючись перекричати Пояркова, випадково показав справжнє обличчя. Делікатні зауваження більше не в моді серед деяких політиків.