Яких тільки питань протягом останнього місяця не ставили лідеру Студії "Квартал 95" Володимиру Зеленському – починаючи від стосунків із Коломойським, закінчуючи бізнесом в Росії.

Володимир Зеленський (Студія "Квартал 95"), кандидат у президенти України
Володимир Зеленський (Студія "Квартал 95"), кандидат у президенти України

Але одна фраза нещодавно ледве не вивела його із себе. За лаштунками одного зі проектів до Зеленського підійшла журналістка із банальним і нібито простим питанням: яким, на його думку, повинен бути майбутній президент України.

Володимир Зеленський, гуморист, кандидат в президенти України
Володимир Зеленський, гуморист, кандидат в президенти України

Коли гуморист назвав одну єдину рису – порядність, його перепитали, що має на увазі:

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Ви не знаєте, що таке порядність? У вас проблеми. Яке ж це розмите поняття? Воно єдине чітке. Порядна, чесна людина. Інакше це як – "я беру хабар, або не беру, вона ж невелика, а мені важко жити"? Ось це розмито. Порядність – зрозуміла константа для будь-якої людини", - відповів Зеленський.

Дивіться: Яким повинен бути президент України? Відповідає Володимир Зеленський

До речі, це вже не перша суперечка із журналістами, до цього Зеленського спантеличила поведінка представників "Схем", котрі розслідували тему його активів в РФ.

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський
Кандидат у президенти України Володимир Зеленський

Після зустрічі він вибачився і заявив, що готовий приймати кореспондентів відкрито, але коли "вискакують з-за рогу" просто не може говорити лояльно.

Дивіться: Бізнес Зеленського в РФ

Нагадаємо, у мережі стартував проект #ВибориБезБрехні, котрий покликаний перевіряти заяви кандидатів на чесність. Перші результати вже є, і дехто тест пройшов не повністю. Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський втілив головну сцену "Слуги народу" у життя. Також "Знай.ua" писав, письменник Юрій Андрухович розповів, як дурили українців Кучма, Ющенко та Янукович.