Президент США Дональд Трамп провів телефонну розмову з лідером опозиційного руху Венесуели Хуаном Гуаидо, в ході переговорів глава Білого дому привітав опозиціонера "з історичним вступом на посаду президента", передають ЗМІ США з посиланням на Білий дім.

"Президент Трамп сьогодні поговорив з тимчасовим президентом Венесуели Хуаном Гуайдо, щоб привітати його з історичним вступом на посаду президента, а також, щоб зміцнити підтримку тієї боротьби, яку веде Венесуела за повернення демократії", - йдеться в заяві.

Варто відзначити, що Трамп і Гуаидо домовилися підтримувати систематичні контакти для "підтримки Венесуели на шляху до стабільності", а в майбутньому відновити відносини США і південно-американської країни.

Венесуельський опозиціонер за підсумками розмови з президентом США зробив заяву у своєму Twitter, подякувавши Трампу за "підтримку зусиль в області демократії".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Я дякую за дзвінок президента США Дональда Трампа, який висловив повну підтримку нашим зусиллям в області демократії і висловив готовність до надання гуманітарної допомоги (венесуельцям - ред) і підтвердив визнання його адміністрацією нашого президентства", - написав він.

Нагадаємо, кого підтримуватиме Трамп на президентських виборах в Україні: не варто боятися. Зокрема, посол розповіла, що на даний момент Україна перебуває у найкритичнішому періоді своєї історії, і лише народ може вирішувати подальшу долю країни.

Як повідомляв "Знай.ua", Мадуро відверто розповів про допомогу Путіна: наш персонал пройшов підготовку в Росії.

Також "Знай.ua" писав, що Україна розірвала важливу угоду з СНД: застаріла, неприпустимо в ринкових відносинах.

Україна вийшла з угоди про загальні умови поставок товарів між організаціями країн-учасниць СНД.