У 2014 році коміки “Квартал 95” пожартували над політиками, які нібито вирішили скинутися грошима дня народу.

Квартал 95
Квартал 95

Тоді вони висміяли політика Наталю Королевську, яка в їх номері демонстративно поклала 100 доларів, стоячи біля трибуни Верховної Ради, на народні потреби. У той же час, виходячи з сценарію гумористів, екс-регіоналка Інна Богословська зі злобою спостерігала цей момент, так як у неї зовсім не виявилося грошей “для народу”.

“Там є абзац (в жарті 95 кварталу), коли вони скидаються останніми грошима на народні потреби. До трибуни підходить пожована, але задоволена Королевська та з викликом кладе 100 доларів. А в цей час на неї зі злістю і заздрістю дивиться Богословська, в якої після минулої ночі в кишені лежала тільки тьошка (або щось не дуже більше). Натяк більш ніж прозорий “, – написав у соцмережі політик Тарас Чорновіл.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини
Показати ще

Це підштовхнуло політика згадати недавній вчинок Богословської, яка прийшла в ЦВК з 2, 5 мільйонами гривень готівкою, щоб зареєструватися кандидатом у президенти. Виходячи з цього, Богословська виявилася не такою бідною, як її зобразили в “Кварталі 95”.

Цікаво, що в кінці відео, той, хто знімав, як Богословська викладає на стіл в ЦВК мільйони, чоловік прокоментував: “Ось воно, дно”.

Варто нагадати, що недавно Богословська, в ефірі телеканалу "Прямий" 25 січня назвала паном заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Юрія Гримчака.

Зокрема Інні Богословській не зовсім сподобалася поза заступник міністра.

"Подивіться, як він сидить, цей пан, твою мать! Юра, та ви подивіться на себе, подивіться на людей, як вони одягнені. Ви з глузду з’їхали?",- сказала Богословська.

На що Гримчак їй сказав, що в 2014 році йому пощастило отримати кулю на Майдані в спину, рана у нього досі болить, тому він сидить так на передачі, як йому зручно.

Нагадаємо, колишній нардеп та кандидат у президенти України Інна Богословська внесла у ЦВК грошову заставу у розмірі 2,5 мільйони гривень, попри те, що її офіційні статки набагато скромніші.

Як повідомляв раніше Знай.ua, ЦВК зареєструвала кандидатами в президенти колишнього главу СБУ Ігоря Смешка, екс-депутата Інну Богословську і артиста Володимира Зеленського.

Також Знай.ua писав про те, що нещодавно Володимир Зеленський, лідер політичного руху "Слугу народу" та кандидат у президенти створив нову антикорупційну програму.