ЦВК зареєструвала кандидатами в президенти колишнього главу СБУ Ігоря Смешка, екс-депутата Інну Богословську і артиста Володимира Зеленського.

Дане рішення було прийнято на засіданні ЦВК 30 січня.

ЦВК
ЦВК

За станом на 30 січня ЦВК зареєструвала у загальній сумі 26 кандидатів, ще 51 подали документи на реєстрацію.

За словами прес-секретаря ЦВК Костянтина Хівренко, 30 січня до Цвк принесли документи 5 осіб, серед яких – політик Роман Безсмертний.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський показав декларацію: мільйони на рахунках, кілька компаній і багата дружина

Кандидат у президенти Володимир Зеленський подав електронну декларацію по 2017 рік.

Відповідні дані з'явилися в Єдиному державному реєстрі декларацій.

Так, згідно з оприлюдненим документом, Зеленський володіє житловим будинком в селі Іванковичі на Київщині (353,3 кв. М), квартирою в столиці (131,9 кв. М), двома квартирами в Києві спільно з Сергієм і Борисом Шефір (453,1 кв. м), двома паркувальними місцями (20,90 і 20,70 кв. м) і земельною ділянкою (1 200 тис. кв. м).

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Тимошенко пообіцяла покарати Порошенко після виборів: відповість за все

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко офіційно почала свою передвиборну кампанію. Політик розповіла, що зробить в першу чергу після перемоги на виборах президента Украины.

Про це лідер партії говорила на брифінгу в ЦВК після отримання посвідчення кандидата на пост глави країни, - передає прес-служба партії.

Також Знай.ua" писав про те, що "Нищая" Богословська подарувала ЦВК 2 мільйони: хочу в президенти

Колишній нардеп і кандидат у президенти України Інна Богословська внесла до ЦВК грошову заставу у розмірі 2,5 мільйона гривень, незважаючи на те, що її офіційні доходи набагато скромніше.

Про це пише Компромат.Leaks.

У повідомленні говориться, що днями Богословська показово принесла в ЦВК грошову заставу в розмірі 2,5 млн. гривень в чорному пакеті. Це було "театралізоване дійство", яке кандидат танслювала через свій Instagram.