Три авторитетні соціологічні служби КМІС, Центр Разумкова та Социс показали нові тенденції в передвиборній гонці. Спільні дані консорціуму трьох авторитетних соціологічних служб продемонстрували свіжі результати опитування, які показали, як змінилися настрої виборців з нового року.

Про це у своєму блозі повідомляє політолог Олеся Яхно-Белковская.

За даними нового опитування Юлія Тимошенко втратила лідерство в передвиборній кампанії і більше не є кандидатом з найбільшим рейтингом. Згідно з даними, найбільші шанси вийти в другий тур мають Володимир Зеленський і Петро Порошенко.

При цьому Зеленський зміг завоювати довіру українців і обійти не тільки Тимошенко, але і Порошенка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

По всій видимості, прогнози політичних експертів починають збуватися, стрімке зростання популярності Юлії Тимошенко, який спостерігався на початку 2018 року почав зменшуватися. Ранній старт виборчої кампанії допоміг Тимошенко закріпитися в лідерах, коли ще до виборів було близько року. Тепер же, який місяць поспіль рейтинг Тимошенко був на одному і тому ж місці.

Раніше повідомлялося, що шоумен Володимир Зеленський, який балотується в президенти України, взяв у свою команду нових помічників.

Кожен з них буде відповідати за свій напрямок у передвиборчій кампанії кандидата. Так, виявилися зайняті в сфері юридична, загальнополітична і наукова.

Нагадаємо, поки інші готуються до виборів, Зеленський весело проводить час. Кандидат у президенти опублікував нове фото.

Як повідомляв Знай. ua, Квартал 95 пішов у наступ на Зеленського. Студія "Квартал 95" у новому випуску програми "Чисто News" вперше пожартували над кандидатом в президенти Володимиром Зеленським.

Знай. ua писав, що Квартал 95 пожартував про заяву Вакарчука. Тепер зрозуміло, що означає фраза музиканта.