Сергій Шахов вважає, що не варто відмовлятися від допомоги, яку світ пропонує зараз Україні

“Коли ми, парламентарі, зустрічалися з Куртом Уолкером (спецпредставник Держдепартаменту США з питань України, – ред.), обговорювали питання миру на Донбасі і рішення цього конфлікту, я чув позитивні речі. Наприклад, підтримка України. Я вважаю, що хто б не підтримав нас сьогодні зовні, сьогодні ми повинні цю підтримку приймати”, – озвучив свою думку народний депутат від партії “Наш Край” Сергій Шахов.

Він додав: “Як мої батьки говорили, дають – бери, б'ють – біжи”. Однак, на думку народного обранця, на сьогодні, на жаль, у самій Україні є ті, кому не вигідно вирішення цього гострого питання.

“Політики хочуть, щоб війна тривала”, – вважає Сергій Шахов. На його думку, це вигідно тим, хто, користуючись війною, грабує країну: “Через таку політику йде грабіж нашої держави, і не мільйонів, а мільярдів!”.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На його думку, всім структурам слід “будувати, розвивати країну, повертати українців з-за кордону…”.

І лише таким чином, переконаний нардеп, повернутися окуповані території: “Показавши і “ЛНРу” і “ДНРу” і Криму, що тут живеться краще, ми повернемо ці території”.

Також Сергій Шахов зазначає, що ми повинні строго контролювати всю фінансову допомогу, яку Україні надає США, щоб “вона не розсмокталася по кишенях чиновників”. Нардеп вважає, що зараз корупція просто вбиває українців.

“Поки ми не змінимо сьогодні країну, ніхто її не змінить”, – каже Сергій Шахов.

Як повідомлялося раніше, на сьогоднішній день в Україні є близько 1,7 мільйона переселенців, які живуть просто в злиднях. Про це заявив народний Сергій Шахов.

“У державі 1,7 млн переселенців, які кинули своє житло і все, що напрацьовували за все життя. Робочі місця, а хтось навіть своїх рідних і близьких. Сьогодні ці люди перебувають у злиднях. Щоб ви розуміли, у деяких на Новорічному столі стояла картопля з оселедцем. При цьому хтось з міністрів не міг наїстися з лопати червоної ікри”, — зазначив парламентарій.

Більш того, Шахов розповів про постанову, згідно з яким мало будуватися житло для переселенців.

“Є постанова №280, в якій виділено кошти на будівництво квартир. На кіно гроші ви знайшли, на все інше теж знайшли. А переселенців, яких сьогодні називають ВПО, не знайшли”, — підкреслив він.