В окупованому Криму був помічений перший заступник Генерального прокурора України часів Віктора Януковича Ренат Кузьмін.

Про це повідомив блогер RoksolanaToday&Крим у Twitter.

“Два тижні тому в Приморському парку Ялти, ресторан Фабрикант, чоловік схожий на колишнього заступника генерального прокурора України Рената Кузьміна, пообідав з людиною схожою на колишнього заступника голови ради міністрів АРК Павла Бурлакова. Через тиждень ядро "Единої Росії" в Севастополі віддали донецьким”, – говорить публікація блогера.

За його словами, через тиждень ядро “Єдиної Росії” у Севастополі було віддане “донецьким”.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Нагадаємо, що в травні 2014 Головне слідче управління Генеральної прокуратури України розпочало досудове розслідування за фактом організації в 2010 році Ренатом Кузьміним незаконного затримання екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка і підбурювання судді Печерського суду столиці до обрання йому запобіжного заходу у вигляді арешту. 26 і 27 червня Ренат Кузьмін був оголошений в розшук.

Нагадаємо, Розстріли Майдану: Луценко заявив, що справа розслідувана, а Януковичу, Захарченко, Якименко загрожує довічне

Генеральна прокуратура України оголосила про завершення розслідування у справі розстрілів на Майдані у 2014 році. Так, глава ГПУ Юрій Луценко в ефірі телеканалу «Прямий» завив про те, що справа про катів Майдану найближчим часом буде переданов в суд.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Новий підступний план Кремля може обернутися війною: "Янукович в контейнері"

Схоже, росіяни почали підготовку чергової провокації для України. В цей раз вони вигадали байку про те, що українці нібито збираються викрасти побіжного Януковича з території Росії.

Цю інформацію повідомив політичний оглядач Влад Волошин.

Також Знай.ua" писав про те, що Заяву Луценко спростувала адвокат сімей Небесної сотні: справа далеко не закрита

За високими парканами в селі Гореничі, що під Києвом, проглядається будинок колишнього генпрокурора Віктора Пшонки. В лютому 2014 року він вразив всю Україну: скульптури левів на вході, дивани з золотою оббивкою, фото Пшонки в образі Цезаря, величезна кількість картин, зброї, ікон і навіть мощі святих. Тоді знайшли і господарську книгу маєтку.

На будинок було витрачено близько 15 мільйонів доларів.