Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

В команді Зеленського прибуло

Шоумен Володимир Зеленський, який балотується в президенти України, взяв у свою команду нових помічників. Кожен з них відповідатиме за свій напрямок у передвиборчій кампанії кандидата. Так, виявилися зайнятими в сфері юридичній, загальнополітичній та науковій. Як стало відомо, загальнополітичними питаннями відтепер займатиметься Дмитро Разумков – директор "Ukrainian Politconsulting Group".

шкідливі продукти
шкідливі продукти

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

В Україні дозволять продавати прострочені продукти

Якщо зараз в магазинах прилавки з простроченими продуктами виглядають, як якась дикість, то незабаром це може стати абсолютною нормою. В Україні планують скасувати заборону на продаж продукції, строк придатності яких минув або наближається до того. І такі магазини з "простроченням", за словами експертів, користуватимуться великою популярністю.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

У ЄС розповіли Порошенку, коли приймуть до себе Україну

Глава європейської дипломатії Федеріка Могерині відповіла на заяву українського президента Петра Порошенка про намір подати заявку на членство в 2024 році. Сталося це після неформальної зустрічі міністрів закордонних справ ЄС у Бухаресті.

Крім того, дипломат зазначила, що всього десять або п'ять років тому, багато речей в нинішніх стосунках ЄС та України, було важко уявити: зокрема, зону вільної торгівлі та безвіз.

в Україні знизили ціну на автогаз
в Україні знизили ціну на автогаз

В Україні рекордно дешевшає автогаз

В Україні продовжує дешевіти автогаз. Вартість зрідженого газу на українських АЗС опустилася за добу ще на 12 копійок. Про це йдеться в моніторингу цін, проведеному компанією UPECO. Так, середні роздрібні ціни на зріджений газ СПБТ в п'ятницю, 1 лютого, у порівнянні з четвергом, 31 січня, знизилися на 1,1%, або на 12 копійок до 11,15 гривні / літр.

ГПУ
ГПУ

Генпрокуратура завершила справу про розстріли на Майдані: подробиці

Генеральний прокурор України Юрій Луценко оголосив про завершення досудового розслідування по справі розстрілів під час Евромайдану в 2014 році. Про це стало відомо з повідомлення видання УНН, яке, в свою чергу, посилається на промову Луценка в ефірі одного з українських телеканалів.