Жителі окупованого Криму обурюються різким підвищенням цін на інтернет. Про це повідомила "НАРОДНА ПРАВДА" з посиланням на публікацію в Twitter користувача «Кримський бандерівець».

«Крим. З 1 березня кримські провайдери на 30-40% мають намір підняти тарифи на поки ще не заборонений інтернет. Жителі Ялти коментують чергову порцію каменів з неба. До речі, швидкість, якщо порівнювати зараз і до окупації, сильно впала », - повідомляє автор публікації.

З скріншотів коментарів жителів Криму зрозуміло, що новина про підвищення тарифів не викликала особливого захоплення серед кримчан. При цьому деякі помітили, що з часу окупації Криму якість інтернет-зв'язку сильно погіршився.

«Повітря поки безкоштовний!», - похмуро пожартував один з коментаторів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в окупованому Криму знову стався інцидент на "будівництві століття". На цей раз окупантів спіткала неприємність на автоподходах до Кримського мосту. На окупованому півострові і з боку російської Тамані обвалилися штучно створені насипу. Причиною стали сильні снігопади, які обрушилися на Крим. "Зараз робочі за допомогою спецтехніки прибирають землю, частково обсипалася на трасу", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 31 січня 2019 року в Росії відбувся урочистий акт, присвячений 10 річниці інтронізації російського патріарха Кирила. Російські ЗМІ масово тиражували інформацію про величезні подвиги патріарха на "благо всієї церкви". Більш того вони заявили, що на річницю до Кирила приїхали представники найвпливовіших православних церков. Однак відразу ж стало відомо про відвертій брехні московських попів. Адже в Москву прибуло лише троє з чотирнадцяти предстоятелів православних церков для того щоб привітати Кирила.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що завдяки зусиллям окупантам в Криму колони давньогрецького Пантікапея в Керчі виявилися під загрозою. Так, з'явилася інформація, що історичний пам'ятник може обрушитися. За інформацією журналістів, руїни давньогрецького Пантікапея знаходяться в центрі Керчі на вершині гори Мітрідат. Найбільш популярною завжди залишалася висока арка з колонами і різьбленим кам'яним портиком. Однак зараз вона опинилася під загрозою обвалення.