Державне бюро розслідувань не веде жодних проваджень, в яких Анатолій Гриценко фігурує як обвинувачений чи підозрюваний.

Таку інформацію прес-служба Анатолія Гриценка отримала у відповіді на адвокатський запит, отриманий від Територіального управління ДБР, розташованого в Києві.

«Слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, досудове розслідування кримінальних проваджень, в яких Гриценко Анатолій Степанович має процесуальний статус підозрюваного чи обвинуваченого, не здійснюється», - йдеться у відповіді на запит.

Нагадаємо, 22 січня деякі електронні ЗМІ поширили недостовірну інформацію про порушення кримінальної справи проти Анатолія Гриценка та опублікували відповідний витяг з єдиного реєстру досудових розслідувань щодо даного кримінального провадження. У зв’язку з цим уповноважений кандидата в президенти Анатолія Гриценка Руслан Чорнолуцький наприкінці січня звернувся за роз’ясненнями до Державного бюро розслідувань, де йому повідомили, що у жодній кримінальній справі ДБР Анатолій Гриценко не фігурує ані як обвинувачений, ані як свідок.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще