Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі, український боксер Олександр Усик розкритикував політику чинного гаранта Петра Порошенка, а особливо його передвиборчу компанію.

Зокрема, спортсмен наголосив, що президент робить, на його думку, несумісні речі:

Олександр Усик, абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі
Олександр Усик, абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі

"Він говорить і робить несумісні речі. Я думаю, багато хто погодиться, що Порошенко даремно плутає Томос до своєї передвиборчої кампанії, при цьому пропагуючи ідею армії і озброєння. Я сам віруючий і тільки підтримую все це, але не можна використовувати віру людей в своїх цілях, з метою залишитися в кріслі ще на п'ять років", - підкреслив Усик.

Церемонія отримання Україною Томосу про автокефалію
Церемонія отримання Україною Томосу про автокефалію

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Як відомо, президентські вибори в Україні пройдуть 31 березня. 3 лютого, в неділю, Центральна виборча комісія припинила процес подачі документів від кандидатів.

ЦВК
ЦВК

Останнім кандидатом, які подали документи в ЦВК, був Петро Порошенко. Він зайшов в будівлю ЦТК з чорного ходу, оскільки біля парадного входу на нього чекали активісти, які хотіли поцікавитися, як просувається розслідування вбивства журналістки Гандзюк.

Катерина Гандзюк
Катерина Гандзюк

Слід відзначити, що абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) та чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (12-1, 9 КО) включені до нового рейтингу найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії (P4P).

Олександр Усик, абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі
Олександр Усик, абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі

В оновленому рейтингу спеціалізованого порталу BoxRec Ломаченко зайняв четверте місце, а Усик - шосте, а очолив рейтинг чемпіон світу в середній вазі за версіями WBC, WBA, IBO мексиканець Сауль Альварес (50-1-2, 34 КО).

Дивіться: підсумки року, Олександр Усик

Дивіться: Олександр Усик VS Тоні Беллью

Нагадаємо, чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (12-1, 9 КО) оцінив успіхи абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО). Як повідомляв "Знай.ua", Усик залишився без суперників. Також "Знай.ua" писав, чемпіон світу за версією WBC в напівважкій вазі Олександр Гвоздик (16-0, 13 КО) зробив несподівану заяву з приводу рідної української мови.