Український депутат Михайло Добкін попався в залі засідань українського парламенту за недоречним заняттям. Так, Михайло Маркович використовував робочий час заради пошуку тренажера в інтернеті.

Михайло Добкін
Михайло Добкін

Про це свідчать знімки в соцмережі Facebook, які опублікував фотограф Ян Доброносов.

Варто зазначити, що фотографії з Добкіним було зроблено сьогодні, 5 лютого, в день відкриття чергової сесії Верховної Ради, пише портал "Політека".

"Поки хтось блокує трибуну, Михайло Маркович обирає тренажер", — йдеться до опублікованих у соцмережі знімків.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Користувачі з гумором відреагували на публікацію фотографа і припустили, що народний депутат Михайло Добкін вирішив підготуватися до весни.

"Незабаром Весна", "То він не собі", "На когось 14-го лютого чекає сюрприз", "Вже не сюрприз", "Тренажер для Михайла Марковича явно буде краще, ніж пропозиції пані Супрун", "А може торгує ними", — жартують вони в коментарях під публікацією Доброносова.

Варто нагадати, що у скандального опозиціонера Вілкула не соромляться посилати виборців на три відомих літери, які можна було б назвати росіянами, якби вони не були настільки інтернаціональними. Відповідний скрін цього "зворушливою листування" опублікував журналіст Олександр Дубинський на своєму каналі в Telegram Dubinsky.pro.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що народний депутат від "Опозиційного блоку" Михайло Добкін вразив новою витівкою. Він написав дуже різкий пост про нині діючого президента України і надання Україні Томосу про автокефалію української церкви. Палкий прихильник "російського світу" написав у Twitter про те, що сьогодні 10 січня. Але далі його занесло.

Нагадаємо, справжній християнин Добкін накинувся на українку: "тупа вівця, йди на ***".

Як повідомляв Знай.uа українцям нагадали, як Кернес "бився" за них на Майдані: коктейлі Молотова і душ у вишиванці.

Знай.uа писав, Михайло Добкін емоційно прокоментував своє включення до санкційних списків.