Президент України Петро Порошенко перетворив отримання Томосу про автокефалію на частину власної передвиборчої програми. Таку думку на сторінці у Facebook лідер Громадського руху "Рідна країна" Микола Томенко.

"От фанати Порошенка вже дістали мене прославлянням його “релігійного фанатизму і щирого націоналізму”. Пропоную Вам і Вашому роботодавцю не лише політичною рекламою за бюджетні кошти, а реальними справами створювати нашу рідну церкву. І для прикладу, Храм Андрія Первозванного у Києві, який Порошенко активно фінансував, навернути до нашої української, а не московської церкви. А то її священики досі пропагують російський світ і проклинають нас як розкольників", - прокоментував Томенко.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Дивіться: Микола Томенко - Про виборчу "схему" Порошенка

Нагадаємо, лідера Громадського руху "Рідна країна" Миколу Томенка обурила відсутність реагування з боку Центральної виборчої комісії стосовно так званого Форуму "Від Крут до Брюсселя".

Як повідомляв "Знай.ua", Микола Томенко, перебуваючи на Херсонщині, розповів журналістам про те, чому реформа децентралізації провалилась. Також "Знай.ua" писав, що Микола Томенко звернувся у прямому ефірі одного з українських телеканалів до чинного гаранта Петра Порошенка, котрий нещодавно заявив про наміри балотуватися на другий термін.