В окупованому Криму на виїзді з Керчі утворилося ціле озеро з фекалій. Місцеві мешканці шоковані і забили тривогу, повідомляє "Керч.ФМ".

"Біля кільця, як їхати з Героєвки на "Затока", вже кілька днів тече брудна рідина зі специфічним запахом", - йдеться у повідомленні.

Користувачі і очевидці активно скаржаться в соцмережах і залишають гнівні коментарі. Адже неможливо свіжого повітря вдихнути. Так жити не можливо!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Тече каналізація вже з суботи, ніхто нічого не робить. До цього текла увесь тиждень, навіть приїжджали з Сімферополя", - пише очевидець.

"Починається від кільця і до заводу, а в очеретах ціле болото", "Тут російський дух. Тут чимось пахне!", "Проїхали на машині, зустрічний КамАЗ оббризкав, поки доїхали до миття всі д*рьмом провоняли. Нехай водоканал стоїть за цією калюжею з г*вном і гроші на мийку дає, або самі встають і відмивають", - повідомляють кримчани.

Нагадаємо, у Крим прийшла смертельна катастрофа, знищує все живе. На території Керчі, в анексованому Росією Криму, ймовірна екологічна катастрофа. Громадські працівники та науковці попереджають про непоправні наслідки видобутку піску з Нижньо-Чурбашенського сховища. Зафіксовано, що в районі промивання піску практично одразу після знищення частини дамби почали гинути тварини.

Як повідомляв "Знай.ua", у Керчі, що розташована на анексованому півострові Крим, комунальники перестали вивозити сміття. Російські окупанти заявили, що за це почнуть штрафувати комунальні служби.

Також "Знай.ua" писав, біля берегів Криму загорілися два танкери "Маестро" і "Кенді".