В ході прес-конференції колишнього президента-втікача Віктора Януковича, яка транслюється з Москви, підняли на обговорення безліч питань, серед яких прозувачало питання щодо угод з Європою в 2014 році.

"На жаль, я помилився. Як це можна назвати? Мене обдурили? Зрадили? Або як кажуть просунуті українські політики, які сьогодні себе такими вважають - мене кинули як лоха", - сказав він.

Серед запитань Януковичу поставили питання стосовно того на якій правовій основі він знаходиться в Росії, чи не в полоні, часом.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Я не знаходжусь ні в яких даних інтерполу та можу виїжджати до будь-якої країни. Жодних проблем у мене немає", - додав він.

Додамо, на початку прес-конференції Янукович назвав причини важкого життя для українського народу та хто насправді, на його думку, в цому винен.

Що стосується внутрішньої ситуації в Україні, вона, за словами Януковича, стає складнішою з року в рік через занепад економіки та росту зовнішніх боргів.

"Борги будуть повертати нові покоління українців, тому що вони (борги) стають непомірними. Промисловість втратила ринки збуту, українці шукають роботи в інших країнах", - додав він.

Дивіться: Трансляція прес-конференції Віктора Януковича

Нагадаємо, адвокати Віталій Сердюк, Ігор Федоренко та Олександр Горошинський, які представляють інтереси колишнього Президента України Віктора Януковича, повідомили про презентацію результати власного розслідування злочинів, які інкримінують їх клієнту.

Як повідомляв портал Знай.ua, суд визнав Януковича невинним.

Також Знай.ua писав про те, що за високими парканами в селі Гореничі, що під Києвом, проглядається будинок колишнього генпрокурора Віктора Пшонки.