Лідер Громадського Руху "Рідна країна" Микола Томенко звернувся до чинного парламенту із пропозицію стосовно скорочення фінансування. При цьому він назвав урядовців "даремними" і "дорогими":

"дорогий, бо на утримання витрачається біля 2 млрд. народних гривень і додатково 556 млн. народних гривень на фінансування парламентських партій Порошенка, Яценюка, Бойка, Ляшка...;виборчий, бо 16 депутатів-кандидатів у Президенти та їх депутати - однопартійці і безпартійці використовують трибуну і територію ВР виключно для своєї пропаганди; даремний, бо сьогодні знову не ухвалено жодного закону чи постанови", - зазначив Томенко.

Політик пропонує до 31 березня депутатам працювати в Комітетах, фракціях і на виборах на громадських засадах, бо це чесно і справедливо.

"Також сподіваюся, що президент і всі решта віп-агітаторів Порошенка підуть у передвиборчі відпустки за власний рахунок", - підсумував Томенко.

Дивіться: Микола Томенко про підкуп та маніпуляції на виборах президента України

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Нагадаємо, представники голови Верховної Ради України Андрія Парубія заявили, що політик не володів списками, які стосуються членів парламентської коаліції.

Як повідомляв "Знай.ua", президент України Петро Порошенко перетворив отримання Томосу про автокефалію на частину власної передвиборчої програми. Таку думку на сторінці у Facebook лідер Громадського руху "Рідна країна" Микола Томенко. Також "Знай.ua" писав, лідер Громадського руху “Рідна країна” Микола Томенко, перебуваючи на Херсонщині, розповів журналістам про те, чому реформа децентралізації провалилась.