Управлінням карного розшуку Головного управління Нацполіції в Харківській області розшукується 34-річний Михайло Уваров.

Про це повідомили в поліції. Уваров - уродженець Мурманської області Російської Федерації.

Його прикмети: зріст 185 см, атлетичної статури, овальне обличчя, світлі очі, товсті губи, великі лобні залисини, темне коротке волосся.

Інформацію про підозрюваного просять повідомити за телефонами: 102, 057-705-93-63, 050-343-84-04 або за адресою: 61052, місто Харків, вул. Ярославська, 1 / 29.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

поліція
поліція

Раніше ми писали, що хлопець 2001 року народження пішов з будинку 3 лютого в Дергачівському районі Харківської області і досі не повернувся. Про це повідомляє прес-служба облуправління поліції.

Прикмети Олександра Осадченко: зріст близько 160 сантиметрів, худорлява статура, світло-русяве волосся, зелені очі.

Перед зникненням підліток був одягнений в сіру куртку, сині джинси і чорну шапку, на ногах - жовті замшеві черевики.

З собою у нього був рюкзак.

Правоохоронці просять усіх, кому що-небудь відомо про місцезнаходження молодої людини, звернутися до них по телефону (05763) 2-08-88 або будь-яким іншим зручним способом.

Нагадаємо, 30 січня стало відомо про зникнення 18-річної студентки Національного медичного університету ім. Богомольця Мукаддас Насирлаєвої. Як з'ясувалося, дівчина наклала на себе руки, стрибнувши з моста Патона.

Як повідомляв портал "Знай.uа", звільнений з полону Ігор Яковенко почав заїкатися після страшних тортур терористів Донбасу. Українець розповів, що йому довелося пережити в полоні бойовиків на сході країни.

Також Знай.uа" писал, що Анатолій Поляков дев'ять місяців провів в застінках "ЛНВ". 44-річний росіянин Анатолій Поляков, колишній бранець терористів "ЛНВ", який сьогодні очолює Українську асоціацію військовополонених", рассказал, які він пережив жахи у полоні.