Міністр МВС Арсен Аваков ні в чому собі не відмовляє, і навіть має дачу в Італії, в той час, як, поки спить закон, активістів вбивають одне за одним.

Люди втомилися це терпіти. Активісти проекту «Речовий Доказ» провели акцію протесту, в ході якої розкішну віллу Авакова заклеїли фотографіями вбитих активістів, а зокрема - в. о. керуючого справами мерії Херсона Катерини Гандзюк, Олександра Музичка, Павла Шеремета та Ірини Ноздровської Поруч з портретами – дати смерті. Також там з'явилися імена активістів, на яких було скоєно напад. Про це стало відомо зі сторінки «Хто вбив Катю Гандзюк» в Facebook.

«Паркан вілли Авакова в Італії завісили фотографіями вбитих і побитих активістів», - повідомляється на сторінці.

«Дошка досягнень на віллі Авакова в Італії», - прокоментувала інформацію подруга Катерини, співробітник прес-служби мерії Херсона Інна Зелена.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Жорстка акція присвячена бездіяльності внутрішніх органів країни. І адже активісти – не єдині жертви «заінтересованих осіб». Це тільки ті смерті, які отримали широке розголошення. А скільки невідомих людей були вбиті за свої інтереси? Народ не перестає сподівається, що у уряду, осліпленого багатством і владою, все-таки прокинуться людські почуття. Чи Не даремно? Час покаже.

Нагадаємо, шикарний маєток Авакова «замирроточило» кров'ю вбитих українців.

Також нагадаємо: вбивство Сармату: у Львові схопили ймовірного організатора, ховався п'ять месцев.

У четвер, 7 лютого, стало відомо про затримання підозрюваного у вбивстві учасника АТО Віталія Олешко (Сармата).

Про це повідомив заступник голови Нацполиции України В'ячеслав Аброськін.

У повідомленні говориться, що житель Дніпра, екс-боєць батальйону "Торнадо", якого підозрюють в організації вбивства учасника АТО Віталія Олешко (Сармату), п'ять місяців постійно міняв місце проживання. Він був затриманий в ніч на 7 лютого у Львові.

Аброськін розповів, що затриманий - житель Дніпра, екс-боєць батальйону "Торнадо". При ньому було посвідчення поліцейського Європолу.


Нагадаємо, поліція затримала одного із замовників вбивства відомого активіста і екс-АТОвця Віталія Олешко з позивним "Сармат" вбили 31 липня 2018 року в Бердянську.

Як повідомляв раніше Знай.uа, розслідування резонансного вбивства за участю учасника Дмитра Балабухи набирає обертів. На його захист у соцмережі Facebook стала громада "Союз ветеранів боротьби з Росією".

Знай.uа писав про те, що ніч на 22 грудня була затримана одна з фігуранток справи про вбивство Катерини Гандзюк голова Олешківської РДА Олена Кравченко-Скалозуб.

Дивіться: кого боїться Арсен Аваков насправді