У середу, 6 лютого, на паркані шикарної італійської вілли міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова з'явилися прізвища, дати народження та смерті українських активістів Катерини Гандзюк, Олександра Музичка, Павла Шеремета та Ірини Ноздровськой, вивішені місцевими активістами.

Арсен Аваков
Арсен Аваков

Про це повідомляє СТРАНА.ua.

За словами активістів, опублікованих на сторінці "Речовий доказ" в соціальній мережі Facebook, ці люди були вбиті за час роботи Арсена Авакова.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"На вулиці Баттери в італійському муніципалітеті Сан Феліче Чирчео в регіоні Лаціо знаходиться будинок Арсена Авакова, про яку раніше писали" Наші гроші ". Сьогодні, 6 лютого, активісти" Речовий доказ "відвідали вілли міністра, де провели мистецьку акцію. 40 фотографій постраждалих активістів зі списку Катерини Гандзюк також нагадали міністру про те, що завдяки свавіллю і навмисної бездіяльності системи Нацполіції в Україні проти громадських активістів розгорнувся справжній терор. При цьому поліцейські відверто саботують рас ледования і не карають замовників нападів, а сам міністр внутрішніх справ взагалі не коментує постійне переслідування активістів ", - йдеться в пості.

Крім того, активісти заявили, що Аваков так і не був покараний, незважаючи на проведення десятків протестних акцій.

Нагадаємо, батько херсонської активістки Катерини Гандзюк Віктор опублікував знімки загиблої, після того як її облили кислотою.

Катерина Гандзюк
Катерина Гандзюк

Чоловік прагне, щоб їх побачили виконавці, замовники злочину та чиновники. Про це Віктор Гандзюк написав у Facebook. Від світлин перехоплює дихання, такий жах і нестерпний біль не побажаєш пережити навіть ворогу.

Як повідомляв раніше Знай.ua, вбивство помічниці мера Херсона Катерини Гандзюк стало одним з найбільш резонансних подій 2018 року, і в 2019 році тема ще не закрита.

Також Знай.ua писав про те, що Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков з трибуни висловив своє негативне ставлення до російського президента Володимира Путіна та його країни.