Автор і керівник Студії "Квартал 95", лідер політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський оприлюднив ролик, де відкрито глузує над тим, що його називають "клоуном".

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

"Я, Володимир Зеленський, художній керівник студії Квартал 95, замахнувся на вотчину нашої еліти та пішов у Президенти України, після чого мене оголосили клоуном. Я - клоун і я цим дуже пишаюся, але я впевнений, що я такий не один. Ми розробили додаток під назвою "Я - клоун". Назви своє ім'я, розмір своєї заробітної плати, стипендії або пенсії - все те, що робить тебе клоуном та викладай", - йдеться у коментарі до відео.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Комік попросив українців розповісти свою історію, підтягнулися всі: пенсіонери, студенти, люди, котрі роками їздять до Польщі, і нічого не заробили. Скарга у всіх одна – низький соціальний рівень у державі:

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Краще клоун (людина з гумором), ніж зек, як раніше", " Марина стипендія 1200 грн", "мій тато…1500 пенсія, 40 років стажу, працівник сільського господарства, справжній клоун", "Олена, виплати на дитину 860 гривень", " Вікторія мати одиначка 1000 працюю в Польщі так як в Україні нічого не можна заробити", " Я художник декоратор і бутафор, який не може знайти роботу в Києві, так що і зарплати немає, одні борги", " клоун у нас в країні тільки один, шоколадний", " Не можу знайти роботу, так як потрібен досвід, а де його брати якщо ти недавно випустився? смішно дуже", " Мабуть вся країна клоуни. Зарплата мінімальна. Всі комунальні скласти 5000. Ось і ми і виступаємо на арені. Вся країна. Думаючи як вижити", - пишуть у коментарях.

Розповіли про свої фінансові проблеми і жінки, котрі сидять у декреті, опікуни, котрі після страшної хвороби рідних доглядають за ними і отримують від держави мізер:

Володимир Зеленський на зйомках серіалу "Слуга народу-3"
Володимир Зеленський на зйомках серіалу "Слуга народу-3"

"Анастасія перебуваю в декретній відпустці мати двох дітей (не повнолітніх) отримую як мати одинак і малозабезпечена, і до трьох лет.Вообщем 4.480. І це одягнути, взути, прогодувати і заплатити комуналку. Ось ми клоуни і є", "Володимир я сподіваюся, що Ви переглянете конституцію (я працівник чорної металургії). Працюю більше 27 років у відділі технічного контролю. Робота не з легких. І на пенсію в 60 !!. Це не нормально я вважаю. Жінка не повинна працюючи на заводі в сумашедших умовах йти в 60 на пенсію", "якщо ЗЕ зможе чому б ні, він мододий, ерудований, амбіційний Володя витримки і удачі, а все таки його бояться значить він достойний конкурент", "Не хочете за Зеленського, то годуйте далі кабана Педро і всю його шайку", "Зараз я всіх розсмішу.Моїй матері-81 рік. у неї опікун.Знаєте скільки платять за опікунство в Україні? 23 грівні.Для тих, хто не зрозумів пишу буквами: двадцять три гривні! (На місяць)", - додають у мережі.

Дивіться: Зеленський: "Я – клоун"

Дивіться: Зеленський про фейки

Нагадаємо, кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський нарешті показав свою команду, котра допомагатиме йому у різних регіонах.

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський свого часу оголосив конкурс на найкращий фейк про нього чи команду. Гуморист заявляв, що втомився від того, що про нього розповсюджують неправдиву інформацію, тому вирішив перевести все на анекдот. Переможці не забарилися, як повідомив артист нещодавно у своєму Instagram. Також "Знай.ua" писав, передвиборчу кампанію Зеленського порівняли із серіалом "Слуга народу".