Кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський свого часу оголосив конкурс на найкращий фейк про нього чи команду.

І це не жарти, гуморист заявляв, що втомився від того, що про нього розповсюджують неправдиву інформацію, тому вирішив перевести все на анекдот. Переможці не забарилися, як повідомив артист нещодавно у своєму Instagram.

Команда Зеленського, рух "Слуга народу"
Команда Зеленського, рух "Слуга народу"

На відео Зеленський зізнався: посміявся від душі з результатів і він, і помічники слуги народу. Він зачитав найкумедніші на його думку версії користувачів.

Команда Зеленського, рух "Слуга народу"
Команда Зеленського, рух "Слуга народу"

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Зеленський – рептилоїд, Зеленський – коханець Меркель, Зеленський – це Янукович, який зробив пластику, Зеленський – насправді жінка, більш того, позашлюбна сестра Тимошенко, яка їй мститься, Зеленський – не рука Путіна, а його вухо", - писали про кандидата українці.

Цікаво, що до обговорення приєдналися й відомі на політичній арені люди. Приміром, дружина генерального прокурора Ірина Луценко.

Ірина Луценко, дружина генерального прокурора Юрія Луценка
Ірина Луценко, дружина генерального прокурора Юрія Луценка

Вона впевнена, що "Зеленський отримає 35 мільйонів з Росії за фільм про похорон Петра Порошенка". Справді, такий ролик був, але це не повноцінна стрічка, а частина кадрів з третього сезону "Слуги народу" (прізвище гаранта, до речі, там не озвучувалося), ось вони:

Дивіться: Зеленський "поховав Порошенка"

Дивіться: Зе! Фейк – результати флешмобу Зеленського

Дивіться: Зеленський оголосив конкурс на найкращий фейк про нього

Нагадаємо, кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський нарешті показав свою команду, котра допомагатиме йому у різних регіонах. Як повідомляв "Знай.ua", кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу"Володимир Зеленський оприлюднив декларацію за 2017 рік, а за деякий час одразу вніс туди кілька змін. Також "Знай.ua" писав, Зеленського показали у ролі тата.